Televiziunile care vor bani de la politicieni în campanie…

…sunt trei, deocamdată, dacă le numărăm pe cele aparținând marilor grupuri media: Realitatea TV, Prima TV și Antena 1 – și numai pe stații locale, altele decât din București, spune CNA. Lista “provizorie” cuprinde o enumerare destul de lungă de mici posturi locale, ceea ce e ok din punctul de vedere al acestora – mai puțin alimentate cu venituri din reclamă – și al candidaților – pentru care zona geografică determinată e importantă dat fiind uninominalul. În funcție de cum vor separa tronsoanele plătite de cele neplătite, televiziunile vor avea sau nu pierderi de credibilitate în această campanie.

CNA dă listele de pe propriul site drept “provizorii”, deși decizia proprie spune că acestea ar fi trebuit închise pe 10 octombrie. E de văzut dacă se mai așteaptă vreun grup media sau nu. Așa cum era de așteptat, liderul de piață Pro TV nu s-a băgat în toată povestea, indiferent la politică precum se știe că e. Rămâne de văzut cine și cum va închide lista. Se oferă cineva din București? Mai are când?

4 thoughts on “Televiziunile care vor bani de la politicieni în campanie…”

  1. la ce salarii au baietii (dupa cum am vazut in ultimele dezvaluiri de pe la tv), eu zic ca politicienii isi permit. mai ales ca stiu ca partidele incaseaza anul sume mari de bani de la bugetul de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *