GSP nu se predă, zic Intact și RCS

RCS și Intact au ieșit cu o poziție oficială care spune că GSP nu se predă și că au plătit deja 34 de milioane de euro pentru meciuri. Vezi scenariile pe care le conturam acum câteva zile, plus faptul că RCS-RDS a cerut licență pentru un canal de sport, numit previzibil Digi Sport, cel puțin în stadiul ăsta.

UPDATE: Surse din Antenă: GSP nu va da meciurile din campionatul intern Digi Sport (Mediafax).

Comunicatul:

Comunicat Antena 1-RCS/RDS

In legatura cu informatiile aparute in presa vizind derularea angajamentelor financiare asumate de consortiul Antena 1 – RCS/RDS prin contractul de transmitere a meciurilor de fotbal din Liga I, facem urmatoarele precizari:

Consortiul Antena 1-RCS/RDS precizeaza ca informatiile lansate de presa referitoare la desfiintarea GSP sunt eronate. Consortiul atrage atentia ca pina in acest moment a platit déjà pentru campionatul in curs de desfasurare 34 milioane de euro si analizeaza, in acest context, raportul calitate-pret.

Consortiul Antena 1-RCS/RDS ramane deschis solicitarilor presei privind informatii legate de contractul in cauza, pentru a evita lansarea unor informatii neverificate, care provoaca costuri de imagine pentru consortiu si creeaza insecuritate la nivelul angajatilor celor doua firme.

Consortiul Antena 1-RCS/RDS sesiseaza faptul ca evenimentele recente din fotbalul romanesc nu fac obiectul contractului semnat anul trecut si mai mult, afecteaza reputatia partilor implicate.

Antena 1 a format un consortiu impreuna cu RCS/ RDS pentru ca, prin preluarea drepturilor de difuzare a Ligii I, meciurile sa fie difuzate pe GSP TV.

2 thoughts on “GSP nu se predă, zic Intact și RCS”

 1. Pai cum sa se predea :)))
  Incredibil cata reclama i se face acestui post..numai daca iau toate articolele care au aparut prin presa de la lansarea de anul trecut in care in care apare numele GSPtv ..cred ca se fac sute
  Si apoi un mod mai bun de a intra intr-un business (acum ma refer si la RCS-Digi ..cu noua platforma Digisport,) nu poate fi decat Liga 1 !!
  In asta consta cred eu de fapt achizitia Ligii 1 de catre consortiu Antena1 -Rcs ( nu neaparat urmarind un profit acum ) ..fiecare parte din consortiu (prin televiziunile lor ) a putut intra pe o nisa !!!

 2. Dupa parerea mea au cam luat teapa , pentru ca raportul calitate/pret este nefavorabil celor de la consortiul Antena 1 – RCS/RDS , mai ales de cand Liga I si-a schimbat denumirea la prima bataie de vant . 😛
  A fost dat un purcoi de bani pentru nimic .
  Rezultatele financiare slabe ale grupului Intact se datoreaza in primul rand achzitionarii drepturilor de televizare din Liga I , pentru o suma exorbitanta .
  Audienta GSP Tv tinde spre zero , cu toate eforturile care s-au facut .
  Cred ca GSP Tv putea fi lansat si fara atata tam-tam , si putea foarte bine sa functioneze dupa modelul Sport Ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *