Cum a scăldat-o Marina Almășan după ce-a dat-o de gard cu Revelionul

“Etnomanele și europretenții”, zice “Evenimentul zilei” într-un articol de Anca Simionescu și Ramona Dragomir, care face analiza Revelionului. E o analiză la locul ei; autoarele au vorbit și cu responsabilii de programe, printre care Mona Segall și Marina Almășan, câștigătoarea (PRO TV) și surpriza neplăcută (TVR 1), dar mi-au solicitat și mie părerea.

Mă rog, nu de ce spun eu acolo e vorba. Atunci când discuți cu oamenii direct implicați, obții lucruri interesante. Citiți, de pildă, ce spune stimata doamnă Almășan: “Nu orice program care nu atinge audiența scontată e un eșec.” Adică cum? Păi Eurovisionul TVR-ului, care s-a clasat pe locul al șaptelea, după posturi precum Kanal D sau Etno TV, e pasămite o reușită pentru că a ales o melodie “frumoasă, care să ne reprezinte țara”.

Ca să ajungă la acest gen de rezultat, producătoarea TVR a filmat un fel de casting pentru programul de Anul Nou, pe care l-a dat pe post în loc de program. Dar vina pe care și-o găsește în articolul linkuit e alta: “Am gândit prea european acest demers.”

Singurul comentariu la cele de mai sus e că sper ca Andi Lăzescu și ceilalți oameni din noul management au citit și ei articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *