Ce vă doresc eu vouă pentru 2011

Dragii mei, dacă ați intrat măcar odată aici în timpul lui 2010 și v-a plăcut ceea ce ați găsit de citit/văzut, vă mulțumesc. Vă doresc ca 2011 să vă aducă cel puțin atâta sănătate, creativitate/productivitate, bani, evenimente personale fericite câte am avut eu în 2010. Uneori, în decursul anului, mi s-a întâmplat să mă mai trezesc cu fața la perete și să mă gândesc că un lucru sau altul nu funcționează, dar de fiecare dată, mi-a trecut după aceea destul de repede prin cap că, de fapt, o duc mult mai bine decât alții. De fapt, sunt băftos în multe sensuri.

Celor cărora le stau în gât – și pe care-i amintesc fiindcă și ei urmăresc ce se întâmplă aici – le urez de asemeni liniște, sănătate, minte mai limpede și umori mai bune. Dacă le vor avea, o să își poată vedea mai mult de viața lor și mai puțin de a mea – cu care le e mult mai greu să se joace decât cu a lor, deci nu prea merită să-și bată capul.

Dacă aceste urări vi se par egocentrice, vă rog să mă iertați, am încercat să vă spun ceva cu sens raportând totul la o persoană despre care știu multe, adică la mine; vanitoase nu sunt, vă asigur 🙂

One thought on “Ce vă doresc eu vouă pentru 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *