Cumpăr animal de companie – 100 euro

M-am ferit ca de dracu’ de cronică TV la viața mea, când am văzut cât de afară de televiziune sunt cronicarii TV din România, dar totuși de data asta nu mă pot stăpâni, fiindcă a început iar, fire-ar a dracului de treabă. Când nu mai avem caniculă, ger, ploi, incendii, scoatem din mânecă nenorocitul ăsta de paianjen și niște specialiști de la “Centrul de Cercetări Marine” care l-au găsit în 200 de exemplare pe nu’ș ce plajă.

Domnul sau doamna Văduva neagră ăsta a început să-mi fie de-a dreptul simpatic. Eu cred că are mobil cu cartelă, la ofertă, și dă bipuri la corespondenții de pe Litoral ai ziarelor de câte ori trece prin zonă. Pun pariu că ei, corespondenții, îi dau să bea până începe meargă pe cer și să se țină de nisip cu alea opt picioare ale lui, numai să mai facă o dată urât. E, cu alte cuvinte, destul de domesticit ca să:

Ofer 100 de euro oricui, specialist în biologie marină, corespondent de litoral, localnic, vânător de fantome, îmi aduce un paianjen Văduva neagră, blând, simpatic, se acceptă și fumător, cu botniță de chelicere și lesă de paianjeni.

Mai sunt vreo 10 minute până la jurnalele de 19 ale “marilor” televiziuni Pro TV și Antena 1, dar eu pun pariu că după ce l-au fugărit toată ziua Realitatea și Antena 3, o să-l vedem pe Văduva neagră în cadru, cu limba scoasă de-un cot, cu Ilknur Pintilie și pe lista de ziariști a lu’ Băsescu. Măi, animalule!

5 thoughts on “Cumpăr animal de companie – 100 euro”

  1. 🙂 Ai avut dreptate, a fost si pe Pro si pe Antena. Ceea ce au “uitat” stiristii sa precizeze este ca, odata intrat in corp, volumul otravii unei Vaduve Negre este mult prea mic pentru a provoca moartea unui om matur si sanatos. De cele mai multe ori, in cel mai rau caz, iti apare o “beshica” asemenea celei cauzate de o intepatura de o albina sau tintar. Si, evident, nu dai ortul popii numai din asta.

  2. aceeasi nebunie a fost si acum vreo 4 ani. eu merg in fiecare an la eforie sud si imi aduc bine aminte de turisti care reclamau existenta unor paianjeni negri care musca si sunt foarte periculosi (totusi nu stiu sa fi fost vreo perosna muscata, sa nu zic grav afectata sau moarta). stiu ca si atunci a fost ceva zarva in presa si ma mira cum autoritatile sustin ca nu stiu nimic de aceasta problema. mi se pare o noua metoda de a speria turistii…nu ca nu ar fi suficiente preturile si mizeria

  3. stam pe calea grivitei nr 168 sc b bl j sau daca vi se pare departe puteti cumparade la strada jiului 39 sector 1 bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *