Schimbari în managementul Realitatea TV

Câțiva oameni au urcat, iar vreo doi sau trei au coborât în ierarhia Realitatea TV. Din 5 ianuarie 2008, partea de sus a ierarhiei în structura TV a lui SOV arată după cum urmează:

Cătălin Popa – director divizia TV/director executiv Realitatea TV (urca din poziția de director de programe Realitatea TV)
Onuț Dragomirescu – director general The Money Channel (fost IBM, Pro Video, șef vânzări business PubliMedia)
Mădălina Rădulescu – director general Romantica TV (trecuse pe la TVR? – nu trecuse, e o coincidență de nume. Mădălina Rădulescu, ex Crețulescu, a fost în Pro TV în anii buni, apoi în Canada și apoi la Antena 3)
Robert Tătăruș – director general Realitatea TV (fost director de știri)
Peter Barabas – producator general Realitatea TV (fost șef operațiuni TV, pe poziția lui Cătălin Popa)
Anamaria Lembrău – director știri Realitatea TV (fost editor șef)
Roxana Niculescu – director programe Realitatea TV (fost la programe, de asemeni, dar împreună cu Cătălin Popa).

Ce lipsește din noua schemă: Lucian Sârb, fost direcor The Money Channel. Sorin Freciu, imaginea TMC, nu cred că a avut o poziție formală foarte sus, nu știu dacă s-a schimbat ceva în statutul lui. Cristi Coman părăsește poziția de director de știri la Realitatea TV. Alin Romașcan nu mai e producător general, ci un fel de responsabil de pachet grafic.

S-ar putea să fi făcut mici inexactități la fostele funcții. Felicitări tuturor promovaților.

8 thoughts on “Schimbari în managementul Realitatea TV”

  1. Gica: Sergiu Toader nu e atins de toată mișcarea asta, fiindcă el e șeful boardului Realitatea-Cațavencu, care e peste nivelul ierarhic al celor de mai sus. Ar putea pleca, dar fiindcă vrea el – am auzit niște vorbe despre niște tratative cu Dinu Patriciu, pentru N 24. Achiziția acestui post a fost însă dezmințită de persoane din managementul petrolistului, deci s-ar putea ca toată povestea să fie un fonfleu.

  2. Iulian, constat cu surprindere ca cenzurezi mesajele. Ori oare esti prieten cu Ana Maria Lembrau si nu vrei sa se vada ce poama este? Pacat ca te dai democrat!

  3. Mihaita: da, am oprit mesajul. Chiar prieten cu Lembrau nu pot spune ca sunt – desi ne intelegem bine, nu ne-am vazut de vreo doi ani -, dar nu pot da drumul unor lucruri de felul asta sub pseudonim si dintr-o sursa. Ar trebui sa verific, or in cazul asta care-i miza? Chiar daca e adevarat, fiecare a avut cate-o zi proasta in viata lui.

  4. Iulian, intreab-o pe Ana Maria. Daca e sincera iti va spune ca asa este. Pentru alte detalii, intreaba-i pe fostii colegi de la Profm. Unii dintre ei sunt acum la Infopro…

    Si asta numesti tu zi proasta? Sa dai stiri din urma cu un an? Crezi ca daca la Realitatea TV s-ar difuza o stire astazi despre formarea noului Guvern dupa alegerile generale stabimea de acolo ar considera ca cineva a avut o zi proasta? Nu ma astept sa imi raspunzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *