Revista promovată cu marș

Proaspăt lansata Marie Claire România organizează mâine un miting împotriva violenței familiale.

Leaflet Marie Claire

4 thoughts on “Revista promovată cu marș”

 1. E bine ca se discuta astfel de lucruri si se mai si fac. Si putem spera ca mesajul va ajunge la acele femei si ca vor invinge “dragostea de calau” si mentalitatile si vor face ceea ce trebuie.
  Din pacate nu stiu cat vor pricepe si vor auzi femeile de la tara despre asta. Ele sunt cele mai multe dintre victime, mai ales ca divortul e un subiect tabu.

  Tot de la tara: sunt si barbati loviti sistematic. Acum cativa ani a fost cazul unui barbat atat de maltratat de sotie si chiar de copii, incat s-a spanzurat. Motivul: n-a mai suportat rusinea in fata satului care stia ce i se intampla acasa

 2. Un penibil proiect de marketing…Am vazut marsul, mi-a fost pur si simplu mila. Apoi m-am infuriat, astia isi fac reclama pe seama unor sarmane de femei.
  Au angajat citeva modele pe care le-au pus sa tina niste pancarde cu lozinci copilaresti + le-au imbracat in rochii, tot inchiriate. Cam 20 de participante in rochie. Am vazut-o si pe redactora sefa, Mara Stroe, saraca, s-a imbracat si ea in alb, statea jenata intr-o parte, fara pancarda. De ce faceti lucruri fortate, in care nu credeti si cu care nu relationati doar de dragul publicitatii? Nu asa se construieste ceva in sufletul unei femei pe care doriti sa o faceti sa va cumpere revista. Mai bine va concentrati si incercati sa scrieti mai bine ca primul numar este dezamagitor. Ca si acest penibil eveniment, in care ati incercat sa va faceti reclama pe spatele unor drame ( pentru ca da, violenta in familie e prezenta in romania, dar nu asa se lupta), santaj sentimental jalnic…

  M-ati dezamagit din nou. Si m-ati pierdut definitiv.

 3. am vazut la stiri. mi se pare un pas inainte ca se vorbeste despre asta. desigur, din pacate, sunt unii care doar stau pe margine si comenteaza.

 4. Am vazut si eu acest mars in trecere pe Magheru, din masina si sincer nu am avut timp sa-mi deau seama pentru ce sau cine militeaza. Doar mi-am zis in gind, fara sa stiu ca e organizat de Marie Claire, uite-le si pe nebunele astea! Care-i faza? De ce s-au imbracat in rochii de mireasa si ce vor de la noi? Si cred ca si altii si-au pus aceiasi intrebare! Eu stiam ca e de rau augur sa te imbraci in mireasa daca nu te-ai maritat inca :))) Asa ca imi pare rau pentru Mara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *