Lui Tăriceanu i se pregătește un contracandidat-surpriză (updated)

Candidatul candidează (ce altceva să facă?) la Gruiu, în colegiul lui Călin Popescu Tăriceanu. De ce e o surpriză? Din motive de posibilă acoperire media bună, nume cunoscut, consilieri buni.

Nu, nu lucrez pentru el, drept pentru care n-am voie să vă spun cine e. Singurul detaliu pe care l-am obținut e ăsta:

Ziariști, țineți email-urile deschise, urmează un comunicat important pentru țară. Zilele astea.

UPDATE: Ceva-ceva a început să răsufle pe vreo trei bloguri. Vă las în continuare cu șarada. Cine află răspunsul e rugat să nu-l posteze la comentarii, ca să nu strice plăcerea celorlalți. Din același motiv am oprit niște linkback-uri.

UPDATE 2: Răspunsul a apărut destul de repede: Toma Roman Jr., ziarist, care înțeleg că are lansare duminică la Green Hours. Pe cine pariem, premierul sau jurnalistul?

24 thoughts on “Lui Tăriceanu i se pregătește un contracandidat-surpriză (updated)”

 1. Are par oarecum roscat, destul de neatent pieptanat si trasaturi vag feminine. Deci nu e Sarah Palin 🙂

 2. Pai, daca a inceput sa rasufle, nu mai e nici o sarada. De fapt, nu e vorba de rasuflat, ci de confirmari, inclusiv declaratii explicite ale Candidatului.

 3. S.: dacă a răsuflat, nu mai e o șaradă. Dacă n-a răsuflat, e. Acuma pune-te în situația unui cititor care intră aici. El nu știe unde a răsuflat. Deci mai sapă.

  Ne distrăm și noi cum putem 🙂

 4. Am inteles. E sarada pentru cine e abonat doar la un singur blog, la blogul tau. Da’ sa zicem ca eu intru aici, mai sap, aflu care-i candidatul si vreau sa-i dau numele aici, intr-un comentariu, ca sa afle si vizitatorii blogului deznodamantul saradei. Pot sa fac asta sau trebuie sa astept rezultatul alegerilor din Gruiu, ca sa nu stric placerea saradei?
  😀

 5. S.: rugămintea mea era să nu, scrie și mai sus, dar dacă te apasă prea tare, scrie-l. Precum vezi, comentariile tale intră la liber odată ce te-am validat odată. Eu plec să mă întâlnesc cu cineva, timp în care tu poți face ce vrei aici. Chiar și să mă înjuri de mamă.

 6. Iulian: Eu n-am vazut pe niciun blog, dar ochelarii si ochii apartin juniorului 🙂 . Toma Roman jr., of course. Daca se poate 🙂 .

 7. bravo, dom’ comanescu
  e adanca, lucrarea ta
  acu’ nu va mai ramane decat sa il aratati cu degetu’ pe candidat
  ca doar nu e la fel de inteligent ca si voi, nu?

 8. Yoda: mi-aduci aminte de un personaj care punea întrebări la fel de inocente, dar a dispărut de pe bloguri. Încearcă să te zvârcolești puțin pe Google, e un răspuns la mintea cocoșului.

  Deontologu’: Nu înțeleg. Tiberiu: înțeleg.

 9. Castiga domn prim ministru. Pai de ce spun asta? Pentru ca primarul din acea localitate este de la PNL, Ion Samoila, populatia acestei localitati este de putin peste 7000 de locuitori. Plus de asta, Gruiu nu este sectorul 1, acolo populatia nu prea le are cu cititul de editoriale, acolo sunt alte preocupari. cand o veni primarul samoila sa zica: “avem onoarea sa-l avem candidat chiar pe domn prim-ministru” , romanul / electoratul este entuziasamat. Pariez pe cat vreti pe Tariceanu

  @Iulian: invatam si noi 😉

 10. mda. marea mea dezamagire a fost ca e membru la partidul verde-ecologist sau cum ii zice. in momentul ala mi-am dat seama ca mi-am luat o tzeapa 😀

 11. Tomita, frate, vino sa candidezi in Piata Sudului, de la orice partid ai fi si te votez. Dupa aia bem o bere la Castel; stii tu unde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *