Cu ce am fost (foarte) ocupat: www.presa.nu

Bun, deci așa arată:

Picture 18

Presa.nu e a lui Andrei Gheorghe și încearcă să descâlcească vremurile pe care le trăim prin filtrul media. Nu e un site despre media, cum e blogul ăsta, ci despre politică, economie, cultură și altele așa cum se văd în media. I-am dat drumul rapid, o să remediem o serie întreagă de lucruri din mers. Sunt trei oameni care au scris, Gheorghe, Mihnea Măruță și eu, dar se vor adăuga și alții. Vedeți mai multe depre ce se-ntâmplă acolo în textul lui Gheorghe. Dacă aveți sugestii, le aștept cu drag.

15 thoughts on “Cu ce am fost (foarte) ocupat: www.presa.nu”

  1. Mersi de urări. Apropo de Voxpublica, e un site în care niște băieți deștepți își dau cu părerea, integrat în sistem. Presa.nu are analize (și informații), și nu opinii, și nu e din sistem.

  2. Dacă pînă și Andrei Gheorghe a ajuns să se sature de înjurături la teve, se cheamă că s-a exagerat de-a dreptul… Sper doar să reușească să vină doar cu “informații”, nu cu “opinii”, pentru că, de fapt, cred că e foarte greu să ții linia de mijloc, mai ales cînd ești de factura unui sanguin… Baftă!

  3. va voi citi pe tine si pe Mihnea…. si pe ceilalti
    m-am blocat la “Toată lumea citește urlând!” si am renuntat la “Noi, toți ceilalți’ … daca apar schimbari sunt convins ca le voi vedea la tine sau la Mihnea.

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *