De ce iubesc România, te iubesc

De la Sfânta Parascheva, un reportaj de Toni Dohotariu:

Se dovedește că esența reportajului e să fii acolo unde trebuie, atunci când trebuie și să pui întrebările care trebuie puse.

P.S.: Da, știu, am lipsit de pe blog în ultima vreme, iertați-mă, am mai avut o treabă virtuală solicitantă, o să vă arăt în curând despre ce e vorba.

5 thoughts on “De ce iubesc România, te iubesc”

  1. Singurul motiv pentru care am ajuns aici este faptul ca ti-ai facut public votul. Nu am simtit nevoia sa iau in discutie nicio alta optiune exprimata pe: http://www.presa.nu/politica-interna/exercitiu-de-transparenta-15-jurnalisti-si-comentatori-isi-fac-public-votul-99.html, decat a ta. In cazul in care ai fost sincer motivatia pentru a nu merge la vot este cel putin derutanta. Chiar si atunci cand nu votezi un anumit candidat ai o opinie si logic ar trebui sa te prezinti la urne cu un vot nul. Chiar si atunci cand esti convins ca cel ales de tine nu are sase decat 1% trebuie sa votezi. Chiar daca faci rau altora atunci cand votezi cu un anumit candidat este dreptul tau. Poate ca acest din urma argument ar fi un motiv sa-ti anulezi votul, dar cred ca este esential sa te exprimi prin vot asa cum gandesti sau simti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *