Corul Vânătorilor de la Cațavencu

E ăla interzis de CNA. Știu că se poate să-l mai fi văzut și în alte părți, dar îl pun aici tocmai fiindcă nu cred că trebuia interzis pe TV.

UPDATE: Și varianta cenzurată, care am înțeles că a fost și ea respinsă de CNA:

6 thoughts on “Corul Vânătorilor de la Cațavencu”

  1. Nici eu nu cred ca trebuia interzis de CNA, cu toate astea nu ma pot abtine sa ma gindesc ca parca se abuzeaza de formule gen “daunatori cu imunitate”… cu bubele lor, “daunatorii” astia sint parte fundamentala a democratiei, iar masura in care dauneaza sau nu e data si de cei care ii aleg, noi toti. Nu am aflat inca motivatia CNA, dar banuiesc ca e vorba de un nou exces de zel tocmai in directia asta – sa nu cumva sa se creeze impresia ca legislativul ar fi ceva “daunator”, “in plus”, “care merita stirpit” si asa mai departe…

  2. Primului om care striveste un astfel de daunator ii duc primul pachet la vorbitor! Si nu e nici o exagerare. Tudore, astia sint in stare sa faca moarte de om daca le atingi interesele. Si nu e nici o exagerare.

  3. @Dan Eu citesc Catavencu. Si sint pro-Basescu 😀

    Varianta “cenzurata” e mult mai tare. Orice poate intelege subliminal despre “hoti” si “banditi”, ca doar asta gindesc toti alegatorii despre parlamentari. Cit despre “cenzurarea” cuvintului candidati, eu am inteles nu un substantiv ci un frumos EPITET.
    La munca, bai c…tilor! :))

  4. Cenzura in 2008…?! Mare-i gradina lu’ Dzeu! Deranj mare…pe ciorditori, smenari, smecheri, politruci, profitori, spagagii…, politicienii cu influente.

    Catavencu…? Un necesar ne-rau inteligent, pentru “multi, da’…(mai) prosti” sau mai destepti sau (a)normali…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *