Antena 3, ora 17: știri pozitive vs. știri negative

Puteți da pe Antena 3 la ora 17.00, pentru o discuție despre inițiativa Ghișe-Funar, cea referitoare la proporția egală dintre știrile negative și cele pozitive, în audiovizual. Voi fi acolo cu Dana Grecu și, desigur, unul dintre inițiatorii legii, Ioan Ghișe.

11 thoughts on “Antena 3, ora 17: știri pozitive vs. știri negative”

 1. Ma uit la emisiune si constat ca bunul simt si argumentatia logica nu este eficienta fata de un politician arogant , cu un tupeu greu de suportat . Iulian Comanescu , ai toata admiratia mea pentru ca reusesti sa te abtii sa-l lovesti pe respectivul in direct la emisiune . Mie mi-ar fi greu . 🙂 La 17.35 a trebuit sa comut altundeva .Ar fi pacat sa distrug televizorul intr-o criza de furie .

 2. Dom’le, eu o sa fiu scurt, si sters de moderatorul acestui blog, care nu e Comanescu itself, ci fortele malefice care…

  Ii propun domnului Ghise Funar sa lase – cum ii zice? – Morala Pulblica sa deceleze (na, aici chiar i-am injurat) daca stirea asta e pozitiva sau negativa:

  [vox populi la Antenitatea TV]:

  alegator: “Domnule Ghise Funar, eu atat am sa va zic: distinsa dumneavoastra mama e o petarda!”

 3. Ei, na… Personajul meu imaginar ii cere scuze lezatului imaginar, dar afirmatia era de bine. In prima parte.
  Cum naiba iti dai seama daca ceva e pozitiv sau negativ? Asa cum se vede, daca o afirmatie are o parte negativa si una pozitiva e automat negativa. Pozitiva e doar aia in care pupi in funt si esti extaziat de subiect.
  Foarte bine zicea Dobrovolski, parca. De acum Antenele o sa trebuiasca sa dea negativ despre Voiculescu, Realitatea despre Vantu si asa mai departe.
  Nu intotdeauna cand esti neutru esti obiectiv…
  Oricum, prea multa discutie pe marginea ineptiei asteia, s-au facut singuri de cocoa.

 4. stiu ca e un pic tardiv…dar felicitarile zic ca-s merreu binevenite caci ma regasesc in parerile celor care nu-i suspecteaza pe parlamentari de bune intentii 🙂 Am dat o batalie zdravana cu dobro pe radio pe tema asta dar asta e alta discutie…nenea Ghise s-a dat in fapt (scuzati limbajul cu tenta negativa;) )chiar la antene cand a explicat cine se afla la originea imaginii proaste a parlamentarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *