Vă aștept la film

Astăzi, vineri, la ora 14.00, la Muzeul Țăranului Român, sala Horia Bernea, se lansează “Migratorii”, filmul despre românii plecați afară pe care l-am pus la cale împreună cu Adina Vălean, europarlamentar liberal, și Indie Studio, producători.

Promo-ul îl știți poate deja:

Și un fragment mai puțin văzut:

Este vorba de un documentar politic despre ceea ce se numește la Bruxelles libertatea de circulație sau migrația forței de muncă. Sunteți invitați și bineveniți la proiecție, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, care cred că vor fi vreo 250.

10 thoughts on “Vă aștept la film”

 1. una despre documentar: prima parte ar fi avut nevoie de o subtitrare. in rest, buna treaba, mai ales a doua jumatate.

  una despre eveniment: cine cucurujii mei era tantea aia de s-a jucat de-a traducatorul din italiana, tata, ca era sa imi iasa sfincterul de ris… doamne fereste…

  altminteri, cool! good job!

 2. Vasilissa: mersi ca ai venit. Da, cu sunetul au fost probleme – in parte de la proiector/player de dvd, dar o sa titram pe viitor. Si da, cu traducerea… ce sa zic, singura mea scuza e ca n-am avut niciun amestec in gasitul traducatorului 🙂

  In rest, ma bucur ca ti-a placut. O sa-l punem si pe internet.

 3. Sper cã partea a doua, cu naratiunea aia sadovenianã, nu face parte din film. Dacã este în film, ce pot spune, pãcat de subiect.

 4. Nu stiu ce se rezolva mai departe in film, dar bucata aia e cam patetica. (poate chiar cu sensul englezescului “pathetic”). As vrea sa-l vad intreg totusi, desi nici promo-ul nici fragmentul nu ma incanta.

 5. Petrisor: cum sa fie? Bine. Au vorbit Ada Roseti, Fabio Galliani (un avocat care se ocupa cu discriminarea si apare si in film), lumea a stat cuminte pana la sfarsit si au fost si aplauze.

  Finix: ok, am inteles, nu-ti place. E dreptul fiecaruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *