Alte aventuri pe print. Șapte seri și House of Cards

Tocmai când mă așteptam mai puțin să am treabă din nou cu printul, Ana-Maria Caia a primit o ofertă greu de refuzat de la Șapte seri, unde este redactor-șef de la 1 martie (detalii aici). Bineînțeles că a fost plăcerea mea să contribui în chip de consultant, iar una din chestiile în care m-am implicat a fost coperta și cover story-ul. Fiindcă seria a treia din House of Cards s-a lansat pe 27 februarie, am venit cu o poveste despre serialul lui Kevin Spacey și felul cum îl văd politicienii români. 

Pentru copertă, mai întâi am încercat să maimuțărim un poster al filmului, care a ieșit destul de amuzant. După aceea însă am găsit titlul “House of Cards la Casa Poporului”. Colaborarea cu Last Night in Bucharest se impunea de la sine (Vedeți și pagina de Facebook a acestui proiect hip și sclipitor), singura noastră grijă era ca Marius Weber, autorul proiectului, să nu fi bifat deja House of Cards. Din fericire, n-o făcuse. A ieșit ceea ce puteți vedea mai sus (în versiunea tipărită diferă puțin fonturile de titlu, dar n-o am la îndemână). La interior e cam așa:

sapteseri_hoc_interior

Aseară am intrat la Dalles să cumpăr ceva și revista era deja teanc la casă. Am văzut cum vânzătorul pune mâna pe ea într-un moment liber și începe să caute subiectul cu House of Cards. Cum vă place?

3 thoughts on “Alte aventuri pe print. Șapte seri și House of Cards”

  1. Nu ma mint in privinta Adrianei Saftoiu, pana la urma e politician. Dar imi place de ea, adica as vrea ca toti politicienii sa fie ca ea. E la ani lumina fata de ceilalti doi, Cristian Preda, saracul, e intelectualul care nu a inteles ca lumea reala e mult prea complicata pentru a fi subscrisa culturii si informatiei. Te folosesti de Aristotel pentru a intelege mai bine lumea, dar nu reduci realitatea pentru a o subscrie lui Arisotote, pacat, e intotdeauna trist cand vezi un om inteligent dar prost, caci o anume prostie creste ca potential pe masura inteligentei tale.

    1. M-aș feri de cuvântul “prost” raportat direct la o persoană, deși înțeleg ce zici și îmi place să citez Paleologu când spune: “Un om deștept e un prost care, prin mila lui Dumnezeu, se deșteaptă din când în când.” În rest – Matei Bărbulescu a invitat nu mai puțin de 57 de politicieni să spună ce cred de House of Cards, au răspuns 5, dintre care Attila Korodi nu văzuse filmul. Din punctul meu de vedere, toți cei 4+1 sunt chiori în țara orbilor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.