Mircea Badea scade în primele 20 de zile din iulie

Regele late nightului are necazuri cu ratingul în cele 20 de zile din iulie care s-au scurs până acum. Sau, altfel zis, după reducerile de salarii Realitatea TV se bucură de performanţele realizate pe 23.00-24.00, unde Antena 3 nu bate decât de patru ori în 20 de zile. Sigur, Badea nu e-n toate zilele alea. Să vedem replica, oricum.

Datele (all urban):
Data/Realitatea TV/Antena 3
01-Jul-09/1,9/2,3
02-Jul-09/2,1/2
03-Jul-09/1,5/1,5
05-Jul-09/1,4/1,8
06-Jul-09/1,7/1,9
07-Jul-09/1,3/2,1
08-Jul-09/2,5/2
09-Jul-09/2,2/1,8
10-Jul-09/1,1/1,1
12-Jul-09/1,5/1,5
13-Jul-09/1,8/1,7
14-Jul-09/2,4/2,2
15-Jul-09/1,9/1,7
16-Jul-09/2,4/1,6
17-Jul-09/1,3/1,2
19-Jul-09/1,8/0,9
20-Jul-09/1,9/1,4

 1. Yoda Reply

  Daaa, cum sa nu. Sa nu uitam ce targhet are Badea, publicului este la mare acum, publicul Realitatea TV e d*-ala de Casa Pensiilor. Sa ne uitam si pe alte statistici. Daca nu ma insel chiar Bdea a spus ca el vara sta ceva mai slab, dar sa nu-i plangem de mila.

 2. vasilissa Reply

  haulica, i se dizlocara fanii lu badea… asta da problema. nu cred ca e de la pana de curent, totusi, cred ca e de la prognoza meteo de pe realitatea care a aratat clar, cu dovezi, ca a venit vara. iar daca e vara, e mare. iar daca e mare, e mare doar la unii se pare :).

 3. Emilian Nedelcu Reply

  Îţi spun eu ce-a zis.

  Deşi nu a făcut referire la numele tău, e clar ca a răspuns în urma acestui post.

  A zis că măsurarea audienţei trebuie să înceapă fix de când începe emisiunea, nu de la ora 23.00. De multe ori emisiunea lui începe la 23.09 şi se termină la 23.55.

  A mai spus că au existat zile de vineri în care emisiunea “În gura presei” nu s-a ţinut şi atunci nu ai ce audienţe să compari.

  În mare, cam asta a spus.

 4. Turambar Reply

  Atunci nu faci analiza pe Day Parts, ci te duci frumos in Programs si selectezi emisiunile (A3 si concurenta, care e pe acelasi slot orar). Simplu, nu? Daca vrei, poti sa scoti si breakurile de programe (e o bifa pe-acolo, printr-o fereastra, Net Ratings).

  E fain Infosys-ul, nu?

  :p

 5. eu Reply

  faceti repede o analiza pe demografice si o sa va lamuriti repede care e treaba cu audienta …. core targetul celor 2 statii in slotul ala orar e cu totul altul … badea se axeaza pe publicul comercial iar realitatea e in munti atat cu varsta publicului cat si cu studiile …. daca vreti sa ridicati in slavi realitatea tv puneti asta intr-o paranteza si e totul oki 🙂 nu mai comenteaza nimeni apoi …

 6. Iulian Comanescu Reply

  eu: dacă vreţi să daţi cu marmeladă de la calculatoare din Mediapro, mai bine faceţi-o în nume real.

  Traduceri: eu nu mi-o măsor cu nimeni. Ăsta e un blog de media care zice şi de ratinguri.

 7. boro Reply

  Daca a avut un conflict cu Cristoiu ,l-ai atacat si tu putin:)).
  Nu e fair-play ,dar ai zis in mare realitatea:)

 8. Iulian Comanescu Reply

  Boro: ce-are Cristoiu cu chestia asta, nu înţeleg? Poanta e că Badea a pierdut un număr de zile leadershipul. E o schimbare, vedem dacă se confirmă etc.

 9. Mircea Popescu Reply

  E haios cum nimeni nu-i de fapt interesat sa discute faptul, pe toti ii intereseaza motivele ascunse, cauzele oculte, metempsihoza si telepatia. Parc-am fi in Romania.

 10. eu Reply

  nu da nimeni cu marmelada … insa m am saturat sa vad cum fiecare alege setul de date care il avantajeaza cel mai mult …. FARA insa sa precizeze toate detaliile legate de acel set de date …. pe ce categorii de public e facuta analiza (nationa, urban, comercial)….de ce nu prezinta nimeni core targetul pentru emisiune sau slot orar respectiv (k poate ies numai persoane 50+ caz in care audienta nu mai are nici o relevanta)…. si intr-un final nu inteleg de ce toata lumea incearca sa (se) laude (cu) o emisiune care o bate pe alta si tot asa …. cand faci publice niste date nu trebuie sa ramana nimic obsur in interpretarea lor (cum ziceam mai sus)….

 11. Iulian Comanescu Reply

  eu: Sunt, cum scrie acolo, date pe all urban, cele pe care le dă toată presa în general. Publicul comercial e interesant dpdv business – dar discutăm în general despre popularitatea unor moderatori etc. Meciul cu Realitatea e vechi, se ştie că Realitatea bate pe toată ziua şi Antena 3 pe prime-time, din motive de Sinteza zilei şi Badea.

  Dacă Badea pierde mai multe ediţii la rând la Realitatea, e un fapt care merită consemnat, zic eu. Lucrezi în Mediapro, ştii că toată lumea e cu ochii pe ratinguri ca pe butelie şi că evoluţiile astea se discută în branşă. Cred că-s argumente suficiente ca să dai respectiva serie de ratinguri – nu-i frumos să mă acuzi că vreau să fac nu ştiu ce ode cetăţenilor cu pricina.

  Sper în consecinţă că ne-am desluşit 🙂

 12. eu Reply

  nu am nici o problema …. poate m am invatat eu cu o anumita modalitate de prezentare a datelor de audienta …sincer sa fiu pe mine ma intereseaza destul de putin ambele parti implicate in discutie (Realitatea si Antena 3). In fond este spatiul tau si prezinti cum crezi tu ca e mai bine …. si acum nu zic k ce ai facut tu e gresit …. astept si datele in care o sa precizezi si cand Badea e lider ca sa nu fii acuzat de favoritism 🙂 …. In rest toate bune …. si apreciez persoanele care mai informeaza putin lumea atata timp cat fac acest lucru cat mai explicit posibil …. e clar k tu stii f bine despre ce e vorba …. dar sunt multi care citesc si habar nu au …. spor in continuare o sa mai intru sa mai arunc cate un ochi

 13. Zakuska Reply

  Stiu cine e Mircea Badea. Dar am o singura intrebare: cine e Iulian Comanescu… Ar trebui sa retii un fapt cumane, telespectatorii lu Badea sunt, in principal, oameni care nu se uita la tv aproape deloc. xcept Badea…

Post your thoughts