Mircea Badea scade în primele 20 de zile din iulie

Regele late nightului are necazuri cu ratingul în cele 20 de zile din iulie care s-au scurs până acum. Sau, altfel zis, după reducerile de salarii Realitatea TV se bucură de performanțele realizate pe 23.00-24.00, unde Antena 3 nu bate decât de patru ori în 20 de zile. Sigur, Badea nu e-n toate zilele alea. Să vedem replica, oricum.

Datele (all urban):
Data/Realitatea TV/Antena 3
01-Jul-09/1,9/2,3
02-Jul-09/2,1/2
03-Jul-09/1,5/1,5
05-Jul-09/1,4/1,8
06-Jul-09/1,7/1,9
07-Jul-09/1,3/2,1
08-Jul-09/2,5/2
09-Jul-09/2,2/1,8
10-Jul-09/1,1/1,1
12-Jul-09/1,5/1,5
13-Jul-09/1,8/1,7
14-Jul-09/2,4/2,2
15-Jul-09/1,9/1,7
16-Jul-09/2,4/1,6
17-Jul-09/1,3/1,2
19-Jul-09/1,8/0,9
20-Jul-09/1,9/1,4

23 thoughts on “Mircea Badea scade în primele 20 de zile din iulie”

 1. Daaa, cum sa nu. Sa nu uitam ce targhet are Badea, publicului este la mare acum, publicul Realitatea TV e d*-ala de Casa Pensiilor. Sa ne uitam si pe alte statistici. Daca nu ma insel chiar Bdea a spus ca el vara sta ceva mai slab, dar sa nu-i plangem de mila.

 2. haulica, i se dizlocara fanii lu badea… asta da problema. nu cred ca e de la pana de curent, totusi, cred ca e de la prognoza meteo de pe realitatea care a aratat clar, cu dovezi, ca a venit vara. iar daca e vara, e mare. iar daca e mare, e mare doar la unii se pare :).

 3. Îți spun eu ce-a zis.

  Deși nu a făcut referire la numele tău, e clar ca a răspuns în urma acestui post.

  A zis că măsurarea audienței trebuie să înceapă fix de când începe emisiunea, nu de la ora 23.00. De multe ori emisiunea lui începe la 23.09 și se termină la 23.55.

  A mai spus că au existat zile de vineri în care emisiunea “În gura presei” nu s-a ținut și atunci nu ai ce audiențe să compari.

  În mare, cam asta a spus.

 4. Atunci nu faci analiza pe Day Parts, ci te duci frumos in Programs si selectezi emisiunile (A3 si concurenta, care e pe acelasi slot orar). Simplu, nu? Daca vrei, poti sa scoti si breakurile de programe (e o bifa pe-acolo, printr-o fereastra, Net Ratings).

  E fain Infosys-ul, nu?

  :p

 5. faceti repede o analiza pe demografice si o sa va lamuriti repede care e treaba cu audienta …. core targetul celor 2 statii in slotul ala orar e cu totul altul … badea se axeaza pe publicul comercial iar realitatea e in munti atat cu varsta publicului cat si cu studiile …. daca vreti sa ridicati in slavi realitatea tv puneti asta intr-o paranteza si e totul oki 🙂 nu mai comenteaza nimeni apoi …

 6. eu: dacă vreți să dați cu marmeladă de la calculatoare din Mediapro, mai bine faceți-o în nume real.

  Traduceri: eu nu mi-o măsor cu nimeni. Ăsta e un blog de media care zice și de ratinguri.

 7. Daca a avut un conflict cu Cristoiu ,l-ai atacat si tu putin:)).
  Nu e fair-play ,dar ai zis in mare realitatea:)

 8. E haios cum nimeni nu-i de fapt interesat sa discute faptul, pe toti ii intereseaza motivele ascunse, cauzele oculte, metempsihoza si telepatia. Parc-am fi in Romania.

 9. nu da nimeni cu marmelada … insa m am saturat sa vad cum fiecare alege setul de date care il avantajeaza cel mai mult …. FARA insa sa precizeze toate detaliile legate de acel set de date …. pe ce categorii de public e facuta analiza (nationa, urban, comercial)….de ce nu prezinta nimeni core targetul pentru emisiune sau slot orar respectiv (k poate ies numai persoane 50+ caz in care audienta nu mai are nici o relevanta)…. si intr-un final nu inteleg de ce toata lumea incearca sa (se) laude (cu) o emisiune care o bate pe alta si tot asa …. cand faci publice niste date nu trebuie sa ramana nimic obsur in interpretarea lor (cum ziceam mai sus)….

 10. eu: Sunt, cum scrie acolo, date pe all urban, cele pe care le dă toată presa în general. Publicul comercial e interesant dpdv business – dar discutăm în general despre popularitatea unor moderatori etc. Meciul cu Realitatea e vechi, se știe că Realitatea bate pe toată ziua și Antena 3 pe prime-time, din motive de Sinteza zilei și Badea.

  Dacă Badea pierde mai multe ediții la rând la Realitatea, e un fapt care merită consemnat, zic eu. Lucrezi în Mediapro, știi că toată lumea e cu ochii pe ratinguri ca pe butelie și că evoluțiile astea se discută în branșă. Cred că-s argumente suficiente ca să dai respectiva serie de ratinguri – nu-i frumos să mă acuzi că vreau să fac nu știu ce ode cetățenilor cu pricina.

  Sper în consecință că ne-am deslușit 🙂

 11. nu am nici o problema …. poate m am invatat eu cu o anumita modalitate de prezentare a datelor de audienta …sincer sa fiu pe mine ma intereseaza destul de putin ambele parti implicate in discutie (Realitatea si Antena 3). In fond este spatiul tau si prezinti cum crezi tu ca e mai bine …. si acum nu zic k ce ai facut tu e gresit …. astept si datele in care o sa precizezi si cand Badea e lider ca sa nu fii acuzat de favoritism 🙂 …. In rest toate bune …. si apreciez persoanele care mai informeaza putin lumea atata timp cat fac acest lucru cat mai explicit posibil …. e clar k tu stii f bine despre ce e vorba …. dar sunt multi care citesc si habar nu au …. spor in continuare o sa mai intru sa mai arunc cate un ochi

 12. Stiu cine e Mircea Badea. Dar am o singura intrebare: cine e Iulian Comanescu… Ar trebui sa retii un fapt cumane, telespectatorii lu Badea sunt, in principal, oameni care nu se uita la tv aproape deloc. xcept Badea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *