Letterman: 10 semne că ai cumpărat un iPhone prost

“…they don’t like to be held, like my first wife”:

Sursa.

3 thoughts on “Letterman: 10 semne că ai cumpărat un iPhone prost”

 1. Zece semne ca esti prost:
  1. Ai cumparat un iPhone.
  2. Ai cumparat un iPhone.
  …………………………………………
  10. Ai cumparat un iPhone.

  Nota: chestia de mai sus e o gluma, sper ca nu se simte nimeni jignit ! 🙂

 2. Marian: glumește și tu mai fără “prost”, ce să zic? Eu n-am iPhone, dar dac-aș scrie: “Un semn că ești loser: urăști posesorii de iPhone… a, sper să nu te simți jignit…”, cum te-ai simți?

 3. Bun, e clar, am sărit peste cal. Asta e o glumă pe care o fac într-un cerc restrîns de prieteni și m-am gândit de cîteva ori înainte să o postez. Se desprind două probleme:
  1. Da, oarecum (și temporar, sper) sunt un loser. Dar mai știu că EU sunt vinovat pentru acest lucru și lucrez la rezolvare. Cu toate acestea nu urăsc posesorii de iPhone, doar râd de ei, pentru că ;
  2. Este pițipongeală în toată regula. Există scule mai simple și mai performante, care fac aceleași lucruri sau chiar mai multe. Dar cînd îi văd pe unii (foarte mulți) cum se chinuie să fie în trend și fac tot ce e posibil să-și afișeze faimosul gadget mă gîndesc la două lucruri: la fiul meu care se laudă pe la școală cu noul Playstation și la anii `60 – `70 cînd toată lumea se străduia să-și arate ceasul de la mână în poze, ulterior aparatul de radio cu tranzistori. Unde îi încadrăm pe iPhoniști ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *