Ciudățenii în cazul Dan Diaconescu

Că tot primesc tot felul de întrebări despre ce cred de Dan Diaconescu [biografie pe MediaPedia], reținere și așa mai departe, îmi trec prin cap câteva ciudățenii:

  • Suspectul e de obicei arestat pentru că e pericol public. Dan Diaconescu e pericol public tocmai dacă e arestat, din cauza tapajului pe care îl poate face, prin intermediari, pe OTV.
  • Filmul bate viața: Diaconescu va da întregii povești valențele unui asemenea circ, încât oamenii serioși nu vor crede că toată povestea are conotații de răfuială politică, chiar dacă există elemente care te fac să crezi așa ceva.
  • Clarvăzătorul Doru Pârv susține că a primit 30 de mii de euro de la primarul Aradului pentru, ăăă, servicii de clarviziune. Putea prezice că va fi arestat dacă ia banii. A prezis pe dracu’.
  • Diaconescu a fost audiat prima oară în februarie și reținut de-abia acum, la sfârșitul lui iunie, ca și Doru Pârv. Ce-a căutat/găsit DNA-ul între timp? Dacă avocatul lui Diaconescu spune că singura probă e emisia OTV…

UPDATE: Moshe&Mordechai antologhează editorialiștii poporului de pe crawl-ul OTV. Rogozanu are un text foarte interesant despre interzicerea OTV din 2002. Mai e și Ciutacu, cu o listă de “de ce”-uri, în cheie politică, anti. Și dacă vreți să vedeți ce-am spus pentru Realitatea.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *