Bani din online. Ăia ai mei

“Kamikaze” mi-a pus o întrebare măgulitoare și dificilă despre felul cum se fac bani din online, magazine virtuale și alte “afaceri din tastatură”. Știți că internetul abundă în raportări glorioase despre cum te poți îmbogăți din el, din internet, într-un asemenea grad încât e clar că trăncăneala despre metode de îmbogățire e una din cele mai bune metode de îmbogățire. Așa că am vrut să evit acest gen de deja-vu și am preferat să scriu un textuleț despre banii pe care i-am făcut eu din internet.

Ce mai pot adăuga e că din punctul meu de vedere online-ul n-a fost niciodată o miză în sine. A mers la pachet împreună cu alte lucruri pe care le fac. În unele domenii (brandingul personal) e mai bun decât alte suporturi, la alte capitole (prestigiu) stă mai prost. Asta se leagă desigur de ideea că virtualul nu e o oglindire, ci mai degrabă o prelungire a offline-ului. Dar de asta am început să ne convingem tot mai tare în ultimii ani.

4 thoughts on “Bani din online. Ăia ai mei”

  1. Mersi. La chestiile pe care le fac eu n-am nevoie de îngeri și, oricum, nu se prea găsesc în România. Să nu crezi că n-am primit propuneri, dar la cum sunau unele din ele, păreau că vin mai degrabă de jos, de la cazane.

  2. Lol, suntem ca în bancul acela cu “ce zic eu și ce înțelege el“.
    Pe scurt: business angel să fie Iulian Comănescu, învățăcelul care se oferă se numește Marian Stăvăroiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.