Ringier face Employees Meeting mâine, la Marriott

E o întâlnire pe care managementul Ringier o vrea anuală. Vor fi discuții generale gen cod de conduită, strategia companiei, chestii motivaționale. Lumea așteaptă un anunț referitor la zvonul cu revânzarea Pro Sport la Sârbu, dar probabil că acesta nu va veni, fiindcă deal-ul nu există, cel puțin deocamdată.

Tranzacția e oricum problematică, fiindcă suma în discuție ar putea fi de ordinul a 10 milioane. În 2002, ziarul a fost achiziționat de Ringier pe circa 6 milioane de dolari. Luând în calcul creșterea pieței, ajungem la prima cifră menționată.

UPDATE 24 septembrie: Nici nu merită să “salt” postul sus cu ce s-a întâmplat, dar pentru cei care sunt totuși curioși:

– da, a fost la WTC, nu la Marriott. Las Marriott în titlu, spre rușinea mea veșnică
– s-a vorbit de codul de conduită, care e chestia aia care nu te lasă să iei șpagă, de care se sperie ziariștii care nu iau șpagă. În Ringier, oricum, nu prea sunt ziariști care iau șpagă, dar e bine că măcar un grup mare de media are un document de felul ăsta, lucrurile sunt vărzuite rău în presa românească din punctul ăsta de vedere.
– despre presupusa revânzare a “Pro Sport” la Sârbu: “Noi nu dezmințim zvonuri”, ceea ce e adevărat, fiindcă Ringier nu a spus nimic nici despre “zvonurile” apărute pe bloguri despre tranzacția cu Dogan, pentru a da un comunicat de-abia după câteva luni. Părerea mea proprie și personală – și e o părere, nu e o informație – e că există ceva tratative prin țări străine, dar nu știu cât de serioase.

6 thoughts on “Ringier face Employees Meeting mâine, la Marriott”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *