Zvonuri: Vîntu la Castel (Film), Patriciu își face agenție de presă

Fierbințeala agențiilor de presă l-ar fi cuprins și pe Dinu Patriciu, după deschizătorul de drumuri Sîrbu, concurentul Vîntu și me-too-istul Voiculescu, care a luat AMOS Press, dar nu se știe ce face cu ea. De verificat, ca și faptul că:

Vîntu achiziționează Castel Film, ceea ce l-ar așeza într-o oarecare simetrie cu Adrian Sîrbu, de care îl leagă în ultima vreme faptul că Sîrbu pierde oameni, iar Vîntu câștigă. Independent ce ce-am auzit eu, “Ziua” scrie azi că Vlad Păunescu a cumpărat de la americani 60 la sută din Castel Film – pe care ar putea așadar să-l vândă. A, și că Sîrbu a vândut 80 la sută din MediaPro Pictures tot unor americani.

Eu zic să mai verificăm.

5 thoughts on “Zvonuri: Vîntu la Castel (Film), Patriciu își face agenție de presă”

 1. In legatura cu Amos Press, este adevarat ca a fost cea mai buna agentie de presa in 2006? asa am vazut intr-un reportaj pe antena 3….

 2. nu stiu ce ganduri are voiculescu cu amos news dar s-ar putea sa fie de bine
  numia daca ne gandim la faptul ca recent siteul agentiei si-a schimbat lookul si arata mai binishor si ca de cateva zile agentia s-a mutat intr-un sediu nou si mult mai incapator prin baneasa in zona antenei 1

 3. din ce am auzit io de pe la unii
  nu stiu daca sarbu a vandut sau nu 80% din Media Pro Pictures dar cert e ca atmosfera acolo este extrem de tensionata
  pentru ca, zic unii, sarbu s-a trezit brusc, odata cu hemoragia din trustul sau, ca toata lumea se plange de conditiile de la Media Pro
  si angajatii si beneficiarii
  mai mult multi din cei care au intrerupt contractul cu Media Pro au dat vina pe conditiile de acolo
  nu stiu daca asa s-a intamplat
  dar asa vorbesc unii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *