YouTube.com/realitatea

De câtăva vreme, la YouTube.com/realitatea se postează diferite materiale video. Totalul a ajuns la 144. Cel mai probabil, e vorba de o acțiune cu voie de la stăpânire la Realitatea TV, fiindcă avem customizare puternică a canalului, video log și altele.

Bradul Millenium a făcut peste 2000 de vizite în momentul în care scriu eu:

4 thoughts on “YouTube.com/realitatea”

  1. aseară am descoperit și eu user-ul realitatea, tot în timp ce căutam clipuri “de la brad”. cred că e o acțiune asumată de post din moment ce personalizarea paginii de profil trimite către site-ul oficial al realitatea. am încercat să caut și alți useri “oficiali” din media de la noi, dar fără succes. ar fi interesant de știut dacă posturile de televiziune de la noi profită de unealta de marketing numită youtube.
    până acum nu am auzit decât de pro tv care a cerut ștergerea unor clipuri ce le aparțineau și care fuseseră urcate de utilizatori obișnuiți.

  2. E cineva pasionat acolo de youtube.

    Ce mi se pare incredibil este ca Realitatea foloseste youtube ca sursa pentru ilustrarea propriilor stiri! Si difuzeaza asa secente din videoclipuri sau imagini de la alte televiziuni, citind ca sursa youtube. Mi se pare halucinant! Ca sa-l parafrazez pe Iliescu – “copyright-ul e un moft!” Ca sa nu mai vorbim de crediblitatea unei televiziuni de stiri care se documenteaza de pe youtube…

  3. Da, este un gest voit al celor de la Realitatea. O studentă de la masterat lucrează la divizia online de la postul TV și mi-a spus că pregăteau ei mai de mult personalizarea unui canal pe Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *