Vlad Macovei, redactor-șef adjunct la Evenimentul zilei

Vlad Macovei de la “Cotidianul” preia poziția nr. 2 de la “Evenimentul zilei”, cu începere de la 1 iulie, după numirea ca redactor-șef a lui Horia Ghibuțiu. În așteptarea comunicatului de presă cu CV-ul, o să spun că Vlad a mai fost la “Evenimentul zilei” acum ceva vreme și vine dinspre zona de business.

Echipa de conducere de la “Evenimentul” e prin urmare completă, ar putea urma schimbări de concept și resurse umane (niște secții au fost deja comasate ș.a.m.d.).

Vlad Macovei

UPDATE: Iaca și anunțul oficial:

Vlad Macovei (32) are o experiență de peste 10 ani în media și un parcurs carieristic foarte armonios. A debutat în presă ca jurnalist la Monitorul de Iași pentru a deveni în mai puțin de doi ani corespondentul pe București pentru întreaga rețea. În 1999 s-a alăturat pentru prima dată echipei unui cotidian central imediat după lansarea Ziarului Financiar. Cu o bază solidă în domeniul economic, a devenit în anul 2001 reporter al Secției Economice a Evenimentului zilei, unde s-a numărat printre primii jurnaliști români care au acoperit subiecte legate de integrarea în Uniunea Europeană.

În 2004 s-a alăturat echipei Cotidianul ca Editor Business. Bogata sa experiență jurnalistică, împreună cu abilitățile de leadership demonstrate atât în procesul de integrare a Cotidianului în Grupul Realitatea, cât și în timpul relansării de succes a ziarului, l-au recomandat pentru funcția de Redactor Șef Adjunct. Din 2007 a preluat adițional funcția de Senior Editor al cotidianului economic Business Standard, unde a avut o contribuție importantă la lansare și în implementarea campaniilor post-lansare.

5 thoughts on “Vlad Macovei, redactor-șef adjunct la Evenimentul zilei”

  1. partea cu “contributia la BS” e apa de ploaie. s-a interesat un pic, la inceput, dupa care a uitat complet de existenta ziarului. de la lansare încolo n-a mai avut nici o contributie. ma rog…

  2. partea cu “parcursul carieristic foarte armonios” mi se pare geniala. Parca vad o adunatura de balerine dand cracii peste cap in lacul lebedelor. Sau niste donsoare din China la inot sincron! Se pricep oamenii din ringier la anunturi de-astea! :))) Traiasca limbajul de lemn!

  3. E o solutie buna – EVZ avea o problema cu dep. economie chiar si din perspectiva unui ziar popular. Unde mai pui ca se poate face o poarta-n gard si catre cei del a Capital.

  4. stiu, merci de informatie. eu citesc mereu cand apare cate-asa ceva. le citema mereu si cand eram in ringier. La fel de ciudat scrise au fost mereu! Ooooo, da! Feels like before ’89! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *