Viral cu cafea și Dave Grohl

Them Crooked Vultures e un supergrup de rock format anul trecut de John Paul Jones, fostul basist de la Led Zeppelin, fostul baterist de la Nirvana și frontmanul de la Foo Fighters, Dave Grohl, și Josh Homme, fondatorul Queens of the Stone Age (voce, chitară în Them Crooked Vultures). Au lansat albumul omonim în toamna lui 2009 și, zice-se, lucrează la un al doilea. Interesant e modul cum trupa, cu nume greu de reținut, capitalizează pe brandurile foarte puternice ale celor trei componenți. “Fresh Pots” (“Încă un filtru”, s-ar traduce) e un bun exemplu în linia asta și îl scoate în față pe Grohl cu al său apetit pentru cafeină.

Filmul e pe canalul oficial al Them Crooked Vultures și a depășit un milion de vizionări din martie, când a fost postat pe YouTube.

Informația “for real” (o fi for real?) de la sfârșit, referitoare la spitalizare, a dat naștere și ea unui val de știri în linia “Dave Grohl spitalizat pentru supradoză… de cafea”. Se pot găsi pe Google.

Oarecum, în ce se vede mai sus, există aceeași strategie care a făcut PRO TV să se identifice cu Andreea Esca și revistele de femei, să caute redactori-șefi reprezentante ale sexului frumos, cu poză la fel în pagina de editorial, aspiraționale/inspiraționale din punctul de vedere al cititoarei. E vorba, bineînțeles, de personificare.

Dacă vi s-a făcut poftă să ascultați ce cântă Them Crooked Vultures: New Fang, Gunman, Mind Eraser.

One thought on “Viral cu cafea și Dave Grohl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *