The Industry nr. 9

The Industry nr. 9

The Industry nr. 9

Partea bună la revista asta, așa business și neconflictuală cum e, e că m-a înjurat lumea din mai multe părți. Printre altele, deși o prestez pentru Intact, am fost acuzat că sunt vândut la… PRO. Reiese că ce fac are un anume grad de relevanță.

Cu ce mă laud în numărul ăsta: 

  • Televiziunea în cifre, un cover story în care am compilat cinci sau șase studii referitoare la Europa, SUA și România ca să dăm o perspectivă globală asupra schimbărilor din piața TV. Am exersat jurnalismul grafic cum am putut mai bine și suntem mulțumiți de ce-a ieșit.
  • o analiză a împrumutului pe care l-a făcut CME (PRO) la Time-Warner și a consecințelor pe care acesta le are pentru piața românească.
  • un reportaj de Vlad Ursulean, numit România fără ziare. Titlul e lămuritor, am gândit un layout pentru care merită să luați revista.
  • un interviu cu Gottfried Langenstein, vicepreședinte ARTE. Canalul european de cultură are un site spectaculos și e preocupat de tehnologiile noi fiindcă providerii tradiționali nu au mare chef să-l pună în pachetele de bază.

The Industry se găsește în locuri gen Cărturești sau AFI. O puteți primi dacă vă abonați, instrucțiunile se găsesc pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *