Sunt o paranteza!

Cristina Modreanu mai publica azi o serie de consideratii despre bloguri, in Gandul, cum ca unele o fi bune, iar altele o fi rele, iar de mine zice:

(mai exista categoria insilor care isi inventeaza o alta fata pe blog, dandu-se acolo mai curajosi decat sunt in realitate si platindu-si toate micile si neinsemnatele polite – vezi Iulian Comanescu. O fi si asta o forma de respect de sine…)

Ma gandeam ca scriu sub numele propriu, Iulian Comanescu pe blog, despre oameni care ma cunosc, am o firma care se numeste Comanescu SRL si un site care e Comanescu.ro si uite, degeaba. Cristina Modreanu sugereaza ca imi inventez o alta fata si ca sunt mai curajos pe blog decat in realitate. Dupa aceea m-am linistit, fiindca mi-a venit in minte ca ea, Cristina Modreanu, vorbeste in necunostinta de cauza, fiindca nu ma cunoaste “in realitate”. Ceea ce stie despre mine porneste probabil din subsolul unui post de la Tolontan, unde n-am fost prea amabil cu ea. Dar, oricum, asta nu-i da dreptul sa spuna cum sunt in realitate, asa ca profit de spatiul pe care-l am aici ca s-o invit la o cafea, ca sa se convinga ca in pozele de pe Internet sunt eu si nu… alta fata. Curaj, Cristina!

UPDATE: A, si repet ce-am zis la Tolontan despre editia de Internet de la Gandul – e de bine. Mai mult, ideea de a scrie in Gandul despre bloguri atrage, iata, notorietate pe Internet. Pe Internet sunt si oameni interesanti pentru targetul editiei tiparite de la Gandul, asa ca socoteala e buna. Asa ajungem si noi sa citim ziarul si sa ne convingem ca in el nu sunt numai consideratiile de 6000 de semne ale lui CTP despre zambetul Monicai Macovei sau anchete pline de spume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *