Știri din tipografiile patriei

O serie întreagă de lucruri care se întâmplă cu ziarele se pot mirosi de prin tipografii. De la o pată de cerneală care vorbește aflu că:

– “Evenimentul zilei” nu se mai tipărește la Iași și Timișoara. Asta înseamnă că ziarele trase la București vor ajunge târziu în cele două orașe, motiv pentru care până acum se și tipărea, cu costuri mai mari, acolo. E de văzut ce se va întâmpla cu edițiile locale, care, teoretic, ar putea fi tipărite la București – dar ce rost are, dacă ajung târziu la chioșc?

– Hârtia de la “Pro Sport” nu se mai duce la tipografia Fed, ci la imprimeriile MediaPro. Doctore, simt ceva mortal aici, în regiunea ființei tale. Revânzarea “Pro Sport” la Sârbu? Iar?

Precum vedeți, le-am trecut la “neverificate”. Poate confirma cineva?

UPDATE: Uite că vine și un fel de infirmare parțială, nu în sensul că hârtia Pro Sport nu s-ar duce la MediaPro, ci în sensul că Pro Sport a mai tipărit acolo, când s-a stricat nu știu ce mașină de la Fed. Spune Olix, mulțumesc.

5 thoughts on “Știri din tipografiile patriei”

  1. Eu nu am confirmari sau infirmari, ci doar presupuneri.

    Poate EVZ va merge pe francize ca Ziua, iar mutarea Pro Sport la tipografia MediaPro poate fi un prim pas catre intoarcearea ziarului in trust. Iar Media Pro va avea televiziune de sport, site de sport, ziar de sport. Radio de sport mai trebuie si gata. Are trei deja, doar sa transforme unul. Ma rog, daca am fi Franta, si un saptamanal Romania Fotbal sau Echipa, ca sa fie tacamul complet. 🙂

  2. Uite o informatie sigura: redactorul sef adjunct Mirel Curea a demisionat de la Adevarul si nici Ovidiu Nahoi nu se simte prea bine

  3. ca sa rascumpere Sarbu ProSport trebuie sa scoata multi dolari …
    e greu de crezut ca va fi rascumparat…eu nu pariez….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *