Știre extrem de importantă

Din ciclul “bombe și exclusivități din lumea media”, PR-ul Sport 1 vă prezintă:

Stimati colaboratori,

Doresc sa va informez ca in atasament puteti gasi comunicatul de presa pe care Sport 1 doreste sa-l faca cunoscut.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

3, 2, 1 și:

Din octombrie SPORT1 în echipament nou

După doi ani canalul de sport se prezintă cu o nouă imagine.

SPORT1, canalul de sport operat de către Chello Central Europe face parte dintr-un portofoliu compus din 7 canale. Datorită procesului de achiziție din ultima vreme s-a reușit alcătuirea unui pachet tematic care oferă distracție de calitate pentru fiecare membru al familiei, pachet din care telespectatorii noștri pe lângă SPORT1 cunosc bine deja și canalul Minimax, dedicat copiilor.

Din toamna lui 2008 conducerea concernului pe lângă extinderea regională pune accent pe reînnoire și dezvoltare în cadrul căruia imaginea SPORT1 se va schimba în totalitate.

Asemenea oricărui produs comercial televiziunea trebuie deasemenea să se reînnoiască din când în când ca reacție la schimbarea tendințelor și cerințelor cumpărătorilor (telespectatorilor). Noua imagine a SPORT1 va fi mult mai dinamică conferind canalului o înfățișare mult mai modernă și puternică. Pe lângă asta SPORT1 are o veste bună fanilor din România în ceea ce privește emisiunile, căci transmiterea din luna octombrie a competițiilor de futsal este numai începutul, tot aici se va transmite în direct majoritatea întâlnirilor din Liga MOL la hochei pe gheată!

Horváth Dori Gábor, directorul general al Chello Central Europe a declarat că sarcina primordială a companiei din viitorul apropiat este îmbunătățirea calității din toate punctele de vedere. Prima stație a acesteia este perfecționarea imaginii, reîmprospătarea profilului, propriu-zis „operația estetică” acolo unde este necesar. Următoarea treaptă este îmbunătățirea calității programelor oferite, punandu-se accent exclusiv pe conținuturile de înaltă calitate achiziționate sau produse. Pe lângă acestea, ținând pasul cu cea mai importantă tendință a erei moderne, digitalizarea, în următoarea perioadă Chello Central Europe tratează ca sarcină primordială exploatarea cât mai largă a domeniului new media.

Noul look al SPORT1 apare pe micile ecrane pe 1 octombrie.

Ce pot adăuga? Doar că am încadrat postul de față la “PR”, fiindcă spune mai multe despre modul cum se face PR în România decât despre tectonica televiziunilor transnaționale.

3 thoughts on “Știre extrem de importantă”

  1. Fara nici o rautate, cred ca de fapt asta e si problema: ca e comunicatul cuiva care nu cunoaste bine limba romana, din simplul motiv ca e de nationalitate maghiara. Cit despre marea stire continuta in el… poate ca o companie serioasa ar fi reusit sa comunice si ideea, daca ar fi stiut exact ce vrea compania sa comunice :)…

  2. Tudor: curios, nu m-am gândit la limba nativă a autorului comunicatului. Eu zic că e execrabil în primul rând fiindcă e rău gândit. Într-o limbă nefamiliară poți comite unele dezacorduri și altele asemănătoare, dar structura textului poate fi bună sau proastă independent de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *