Sport.ro a costat 6,7 milioane

De euro. Sau 8,4 milioane de dolari, conform raportului trimestrial al CME. Banii i-a dat CME, iar de luat i-a luat Silviu Prigoană. Mi-aduc aminte de anul de grație 2004, când echipamentul mobil al TV Sport (rebrănduit de Costi Mocanu și compania în Sport.ro) consta într-o faimoasă “cotigă”, un kit de satelit amărât, tractat de un ARO într-o remorcă.

Tot în raport gasim o informație despre 5% din televiziunile lui Adrian Sârbu. 51,6 milioane de dolari, cred că e vorba de cei 49,8% comunicați anterior ca preț al tranzacției pentru scăderea participării lui Sârbu de la 10 la 5%? E interesant de știut cu cât a vândut Sârbu la CME 5% din TV Sport/Sport.ro, în pachetul cu toate televiziunile, după mecanismul ăsta.

Sursa. Mulțumesc, M.

7 thoughts on “Sport.ro a costat 6,7 milioane”

  1. Daca acum vreun site de sport vrea sa se lanseze, n-o sa reuseasca sa-i ia fata lui sport.ro pentru o foarte mare perioada. Toata ziua, la ProTV sport numai SPORT.RO, SPORT.RO vad… Ma exaspereaza.

  2. da dar puteau sa lase TvSport si site-ul tvsport.ro….asa cum e protv si protv.ro ….e usor de ghicit ca cnn are un site la cnn.com….nu trebuie sa-mi scrie mare pe ecran cnn.com 🙂 oricum ar fi, eu ma uit pe sport.ro la fel de mult ca pe tv sport….

  3. N-am prea inteles partea cu “media viitorului”. De fapt e media prezentului, cine-si mai pierde vremea cu TV-ul?
    (drept e, doar in VIITOR, Bucurestiul are cateva mii de hotspoturi)

  4. ei….florine….e o intreaga viziune a celor de la media pro….nu intelegem noi acum dar o sa vedem rezultatele mai incolo…. de asta au si vandut pro sport-ul iar acum il vor inapoi…..vand cumpara, vand cumpara…. totul face parte din viziune….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *