Săptămâna de vreme de la Realitatea TV a luat premiu în Olanda

“Săptămâna de vreme”, emisiunea de duminică seara de la Realitatea TV, a luat un EMS Outreach & Communication Award la Amsterdam, pentru excelență. EMS vine de la European Meteorological Society.

7 thoughts on “Săptămâna de vreme de la Realitatea TV a luat premiu în Olanda”

  1. stii, nu esti deloc corect. despre premiul fabulos luat de stirile protv nu ai scos o vorba, in schimb despre acest premiu de care nimeni nu a auzit scrii…
    felicitari celor de la realitatea, dar cine naiba a auzit de acest premiu…

  2. felicitari echipei. stiu cam ce volum de munca presupune emisiunea. poate ca nu e un Emmy, dar e genul de emisiune care merita popularizata, chiar daca nu e cu violuri si manele.

  3. Dana: am aflat de premiul Pro TV din ziare, nu mai avea rost să scriu despre el. Așa se întâmplă și cu alte știri: am grijă totdeauna să selectez doar ceea ce vine la mine în exclusivitate sau cu întâietate, cum a fost cazul premiului de la Realitatea. A prelua știri din altă parte ar transforma blogul ăsta într-o chestie destul de lipsită de valoare editorială.

    Emmy-ul Pro TV-ului, care e desigur mai important decât ce-a luat emisiunea de la Realitatea, a fost în consecință la “M-au interesat”, pe coloana din dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *