România liberă scârțâie din nou?

Cătălin Tolontan reia azi o informație despre plecarea lui Emil Hurezeanu de la “România liberă” la Realitatea-Cațavencu și din ce-am aflat are motive bune să o facă. E vorba de situația de la “România liberă”, de unde încep să aud că Hurezeanu și-ar fi anunțat plecarea în fața redacției, dar nu și a managementului, și că Nicoleta Savin, cunoscut jurnalist de investigații din garnitura “Evenimentul zilei”-2004, și-ar fi dat demisia ieri. Diferendele dintre Hurezeanu și management despre care vorbește Cătălin se referă, după alte informații, la faptul că s-a pus problema plății în funcție de rezultate, care nu se ameliorează.

O să încerc să vin cu precizări, deocamdată ceea ce aud din diferite părți nu se pupă perfect.

5 thoughts on “România liberă scârțâie din nou?”

  1. am auzit ca pleca si turturica, de care WAZ-ul e nemultumit total
    i-a “aburit” ca dubleaza tirajul, dar de fapt e putin mai mic decat la preluare
    sa vedem…

  2. Ion: da, posibil. Nu că pe Turturica l-ar recomanda vreun succes anterior, dar eu am văzut schimbări în bine în ziar. E probabil și meritul lui Pora și Fati. Cred că ar trebui luat la întrebări și cel care a făcut marketingul, care a fost cam lipsă.

  3. Pai marketing nu mai au din vara cand si-au demis directorul de marketing si oricum nici inainte nu puneau prea mare baza pe el.
    Nu exista nici o strategie…asa ca oricum e ciudat ca mai rezista si asa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *