PrisonBreak pe DVD: 36.000 vândute, cu Cotidianul

Scriind retrospectiva anterioară, mi-am adus aminte că n-am întrebat cum stăm cu inserturile de DVD Prison Break în “Cotidianul”. Am obținut și un răspuns: 36.000 vândute, în medie, la fiecare apariție săptămânală. Acțiunea a fost lansată la jumătatea lui noiembrie de Realitatea-Cațavencu și interesant e faptul că serialul e difuzat de Pro TV. Moguli pe curs de coliziune, spuneam atunci.

E o mutare care face “Cotidianul” să beneficieze de marketingul investit de Pro TV în “Prison Break” – printre altele un buton “în față” pe site-ul propriu.

Prison Break de la Pro TV
Prison Break de la PrisonBreak.ro/Cotidianul – să nu spună cineva că nu avem de unde să ne informăm.

P.S.: “Evenimentul zilei”, “Gândul” și “România liberă” au început să distribuie și ele ziare cu insert, după “Cotidianul” și “Jurnalul național”, la sfârșitul anului trecut. Audiența “Cotidianul” a crescut cu 20% în ultimul Studiu Național de Audiență, după inserturi.

2 thoughts on “PrisonBreak pe DVD: 36.000 vândute, cu Cotidianul”

  1. Da cititorii fideli ai ziarelor respective nu se enerveaza si ei nitel? Adica “am luat ziarul zi de zi si acum nu-l mai gasesc la chisc petnru ca a bagat cotidianul enciclopedie sau DVD si s-au inghesuit toti manelistii sa afle de codul lui Da Vinci”. Si cauti prin tot orasul sa-ti iei un ziar doar pentru ziar, pentru ca a bagat Evz DVD-ul cu Crash (film fain dealtfel ca si mos Da Vinci).

    Poate stii, s-a facut o evaluare care este efectul inserturilor asupra nucleului “dur” de cititori?

  2. @eftimie: cu foarte putine exceptii, tirajul “liber” – adica fara produs adiacent atasat -, exista si in zilele in care este disponibil un dvd, o carte sau o enciclopedie. ca atare, “nucleul dur” nu are motive de nemultumire. exista, asadar, un tiraj cu pretul ziarului normal (1 ron) si un alt tiraj cu pret majorat, in functie de insert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.