Pauză de Armenia

Plec pentru o săptămână la Erevan, motiv pentru care posturile mele s-ar putea rări. Nu știu exact cum stau oamenii acolo cu conexiunea, ceea ce e puțin ciudat, fiindcă urmează să predau niște cursuri de scris pentru new media. Scuzele mele cititorilor fideli, pe care am datoria să-i alimentez zilnic cu hrană informațională, fiindcă în schimb primesc trafic și reputație.

Erevanul arată cam așa:

Erevan

9 thoughts on “Pauză de Armenia”

 1. Daca nu vii cu poze ale muntilor Ararat vazuti din Erevan te-ai dus degeaba! Si sa umbli pe stradutele Erevanului, sa iei pulsul negustorilor, caci armenii sînt oameni foarte, foarte misto. Mare minune de ne te-o invita vreunul la o cafea doar pentru ca ai stat de vorba cu el 5 minute 🙂

 2. ‘aide, domnu’ Iulean, iar ne lasi fara omleta, sa ne ghioraie matele intelectului? Fa si tu niste mancare culturala sa avem cateva zile in frigideru’ cerebral, ca ne gasesti atrofiati, doamne-iarta-ma!
  oare la fornetti s-or gasi niste informatii din astea de care zici ca scoti din tigaie?

 3. Inteleg ca te duci cu treaba, predai…Dar nu cred ca vei rata (si) distractia in Armenia. Pare-se ca au cu ce!
  Si, daca nu e cu “banat: cat e metrul de pamant in Erevan? Dar o garsoniera de-aia comunista, ca si pe la ei a calcat bine tatucul Stalin si urmasii lui?
  Bafta, oricum!

 4. Salveaza-l pe Mihai! are 24 ani, e din Timisoara si trebuie sa stranga 40 000 de euro pt o operatie pe creier, in Germania pt a extirpa o tumora craniana. Intra pe mihaipopescu.com pt mai multe detalii si poate pt a face si o donatie care ii poate salva viata : mihaipopescu.com

 5. Să ne povestesti la intoarcere cum arată armenii deștepți. Cu schițe.
  Și să ne aduci un tricou cu Radio Erevan. Vedem noi, îl purtăm pe rând.
  Have a nice fly, domnu’ Iulian Comanescarian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *