On-line pe HotNews mare cu Șerban Alexandrescu

Rezultatul întâlnirii cu Șerban Alexandrescu (partener și director de creație la Hedavertising) aici. Au participat la discuție, printre alții (atât cât am putut eu identifica): Eliza Rogalski (Rogalski-Grigoriu), Calin Rotăruș (ARBOinteractive), Dorothea Vânau (Hambar 18), Mircea Tomescu (Graffiti-Pleon), Florin Dumitrescu și Doru Panaitescu (independenți).

Planul e să ne vedem acolo în fiecare joi, între orele 14.00 și 16.00

Aștept opinii critice 🙂 Cum ar putea ieși mai bine? Pe cine ați mai vrea să aduc?

2 thoughts on “On-line pe HotNews mare cu Șerban Alexandrescu”

  1. Unul dintre momentele cu care Gazeta se mindreste este acela in care directorul nostru de marketing a urcat pe scena, pentru a primi Grand Effie, in duet cu echipa de la Head. Inainte, Head cistiga prin campania pt Gazeta primul premiu de campanie romanesc la Portoroz. Dar nu asta e tot, ca sa fiu patetic si derizoriu. Important e ca ne auzim din cind in cind, chiar si cind nu lucram impreuna, ca ne putem spune ce nu ne place unii la ceilalti si ca daca cineava de la gsp sau de la head vede numarul celuilalt la telefon nu se gindeste “ce-o vrea asta de la mine, ce am facut rau?”, intrebare ubicua in aceasta industrie 🙂

  2. Eu sunt curios sa aflu daca s-a dat in sfirsit laptopul ala Toshiba de 850 de euro promis de cineva (din cei de pe lista) de vreo trei ani la un concurs care nu a existat niciodata. Dar ad-ul acela enervant persista pe anumite site-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *