O-Zone + Ceaușescu

Avertisment: clipul care urmează ar putea să vă calce pe nervi.

Autorul pare a fi italian – greu să crezi că unui român i-ar putea trece prin cap să facă așa ceva -, după datele de pe YouTube (tony91166, cu domiciliul în Palermo).

UPDATE: Ba pare a fi român. Scroll down la comentarii ca să vedeți de ce.

17 thoughts on “O-Zone + Ceaușescu”

 1. tipul vorbeste romaneste 🙂

  JohnyKage (6 months ago)
  Cu ce prog ai facut filmul ???

  tony91166 (6 months ago)
  Am facut cu power director…

 2. De ce: aha, f. interesant. Poate stă de mult la Palermo sau… eu oricum m-aștept ca povestea asta sa șocheze pe cineva. Ceaușescu e înca prea aproape pentru noi ca să poți glumi așa.

 3. Oribil… nu stiu de ce ati postat asa ceva pe hotnews… Nu e suficient ca s-a gandit cineva la o astfel de aberatie, s-a mai si kinuit sa munceasca la ea, a mai si postat-o pe youtube… acum mai trebuie sa o si promovam???

 4. Nus’ ce vedeti asa de deplasat. Imi pare rau ca nu m-am gandit io la asa ceva… Regretati dupa nea Nelu?

 5. e romanash de-al nostru, altfel nu s-ar semna cu ‘broasca’ la final. oricum, nu cred ca are mai mult de 17 ani. asta e fratilor, a intrat in derizoriu ceausescu pentru noua generatie. urmam noi 😀

 6. Irina: iti aratam lucruri oribile ca sa le apreciezi mai mult pe cele frumoase.
  Dan: alt lucru nu ai gasit de invidiat? zau asa..

 7. Da cum sa ma calce pe nervi ? Este pur si simplu genial clipul ! E un fel de monument al culturii kitsch europene. Cum credeti ca ar face un american un film despre Italia ? Probabil cu Mussolini, spaghetti, pizza si piese italiene ale anilor 30’…

  Un fel de : Eu stiu ce au facut rau si ce-au facut bine romanii dar cunostintele voastre se reduc la O-Zone si Ceauseascu.

 8. Deh, fiecare cum il duce capul… Eu m-am amuzat cind drapelul a trecut pe SUB tabloul cirmaciului “lipit” de cladire. Imi aduc aminte ca la emisiunea de Cintarea Romaniei inregistrat in orasul meu de bastina, poza statea lipita pe ecran chiar pe coltul cladirii :))

 9. Nu stiu de ce va tot bateti atat capul pentru un video?!
  ORICUM SANTEM VAZUTI IN ACELASI MOD PESTE TOT!!!
  cu sau fara Ceausescu si O-zone…..
  salutari tuturor!!

 10. Ciao! sono tony91166, il creatore del video e sono italiano. Conosco qualche parola della lingua romena, il mio video è stato solo concepito solo per portare un sorriso a coloro (i romeni) che hanno dovuto patire tante sofferenze per colpa di quest’uomo, di sua moglie e del suo regime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *