O întrebare pentru Dan Diaconescu, ceva?

După Șerban Alexandrescu de la Headvertising, săptămâna asta, joi, avem la întâlnirile media Dan Diaconescu în serios. Lucrurile se desfășoară cât se poate de simplu: lansăm discuția la ora 16.00, iar voi puteți intra în subsolul anunțului și pune întrebări. Profit de ocazie ca să vă spun să vă pregătiți cu muniție. Dacă nu puteți fi pe HotNews joi, 13 noiembrie, de la 16.00 la 18.00, atunci lăsați aici lucrurile care vă rod.

11 thoughts on “O întrebare pentru Dan Diaconescu, ceva?”

 1. Eu sunt curios dacă își ia totdeauna în serios invitații. Câteodată am impresia că strânge din dinți să nu-l pufnească râsul la ce prostii spun oamenii la el în studio.

  Aș mai fi curios dacă păstrează intenționat o calitate slabă a aspectului studioului și a transmisiei. Bani pentru aparatura mai bună sunt sigur că are, la fel cum sunt convins că are bani și de un designer deștept să-i tragă un studio de-și rade barba Nașu’ de ciuda. E targhetat adică pe telespectatorii low budget ca să mă exprim în piareză?

  Ar fi mai multe, da le las pe astea. Ora discuției live e destul de incompatibilă cu programul meu. Bafta

 2. 1. L-am auzit saptamana trecuta pe Tuca spunand ca vrea sa-si faca televiziune pentru a fi singurul jurnalist patron de TV. Intrebat de prietenul Dan, Marius a spus ceva de genul ca nu ia in seama asa zisele televiziuni de apartament. Problemele intre cei doi sunt mai vechi. De unde incrancenarea asta intre doi vechi prieteni din Caracal?

  2. Bate Magda Ciumac si YouTube-ul? Altfel spus, cand lanseaza site-ul OTV si pe ce adresa. Stiu ca se lucreaza la el si-s ceva probleme cu otv.ro, singura adresa pe placul lui DD.

  3. Saptamana trecuta a stat Becali in platou la Dan Diaconescu vreo trei ore jumate. I-a taiat chitanta pentru 35.000 de euro? (10.000 euro ora, pretul oficial)

  4. Daca tot nu are probleme cu audienta si am vazut ca si citeaza fara retinere orice ziar, de ce nu se obisnuieste sa citeze si sursele de pe net? L-am vazut de multe ori citind cuvant cu cuvant texte si declaratii de pe diferite site-uri fara a preciza sursa.

  Misto idee, spor la interviu, ca bafta ai sigur. Daca imi fac timp, mai revin cu intrebari.

 3. Dan Diaconesc este un tip inteligent. A identificat o nevoie a majoritatii oamenilor din Romania pe care o satisface f. bine! O crima, un viol? toata lumea se uita! La fel cum te uiti atunci cand vezi doi oameni batandu-se in strada; scena repugna, dar toata lumea se uita!

  Intrebarea mea este daca domnul Dan Diaconescu nu va dori in viitorul apropiat ceva mai mult decat multimea de telespectator care-l privesc. Daca nu va dori sa ghideze aceasta multime pe care o controleaza catre un nivel superior de responsabilitate, constiinta sau mentalitate. Mai pe scurt, daca nu isi doreste sa le faca si-un bine celor pe care i-a atras atat de inteligent.

 4. Intrebare: Din punct de vedere moral si al sufletului tau, esti multumit cu emisiunile pe care le faci la OTV si la DDTV?

 5. Eu nu ma uit niciodata la OTV, dar cand am mai schimbat canalele din greseala, am mai dat peste OTV si am vazut ce se mai inatmpla pe acolo. Sincer, nu inteleg de ce as PIERDE TIMPUL uitandu-ma la acest canal??? Poate imi raspunde domnul Diaconescu

 6. si totusi…unde e ELODIA? :)) sau macar peste niste ani, cand va saturati de dezbatut subiectul, sa o aduceti pe respectiva in emisiune si sa ziceti ”uite bai prostilor….asta e elodia, e bine mersi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *