Mihaiu îndărăt la Guerilla

A fost guvernatorul Deltei pe vremea lui Tăriceanu, revine la Radio Guerilla după cu schimbarea de putere. Cică i se pregătește un format cu pelicani, babițe și mai ales mormoloci. Doamne miluiește, Guerilla prinde pește!

Blablamunicatul de presă:

LIVIU MIHAIU SE INTOARCE LA RADIO GUERRILLA

Cunoscutul jurnalist Liviu Mihaiu preia de la 1 martie 2009 functia de director general al Radio Guerrilla, parte a Grupului Realitatea-Catavencu. In paralel cu preluarea conducerii, Mihaiu va reveni pe post cu o emisiune proprie la Radio Guerrilla.

Membru fondator al Academiei Catavencu, Liviu Mihaiu a fost director editorial si realizator la Radio Guerrilla de la lansarea postului, in 2004, pana in 2008.

Cariera jurnalistica a lui Mihaiu a inceput in anii ’90 in presa scrisa si a continuat ulterior in radio si televiziune. Liviu Mihaiu a fost realizator al emisiunii „Intre bine si rau” difuzata de televiziunea publica in 2006, 2007 si 2008, fiind in paralel publisher al revistei Tabu, editata acum de Grupul Realitatea-Catavencu.

Cunoscut activist de mediu si lider al Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Liviu Mihaiu a fost numit anul trecut in functia de Guvernator al Rezervatiei Delta Dunarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *