Mihai Craiu vinde pentru Antena 2

Hop și-un comunicat de la Media Consulta Internațional, firma lui Mihai Craiu, care spune că vinde Antena 2. “Jurnalul național”, “Săptămâna financiară” și o serie de alte chestii sunt și ele sub acceași pălărie. Din comunicatul de presă de mai jos, am mai reținut: “In paralel, agentia implementeaza solutii de PR (stiri, reportaje) pentru clienti, in Observatorul Antenei 1 (19.00; 23.00) si emisiunile de stiri ale Antenei 3, Realitatea TV, The Money Channel.” Adică?

Integral:

Bucuresti, 02 Martie 2007 – Spatiul de publicitate al celui mai nou post TV al Trustului Intact, Antena 2, va fi gestionat in exclusivitate de regia Media Consulta International. Regia va manageria exclusiv si vanzarile Jurnalului Național, si pe cele ale saptamanalului de afaceri, Saptamana Financiara.

Recent lansatul post Antena 2 este condus de Mihai Gadea si va avea un nou concept editorial, bazat in special pe talkshow-uri.

Saptamana Financiara este singura publicatie de business care a inregistrat o crestere a numarului de cititori pe editie, in urma ultimului val SNA. Fata de valul anterior, Saptamana Financiara a atras 21.000 cititori pe editie, atingand un total de 230 000 cititori.

Media Consulta International este agentie full service care activeaza de patru ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzări, advertising, research, PR, HR. |n paralel, dezvolta parteneriate de consultanta cu Merill Lynch si Currie & Brown. Cifra de afaceri rulata de agentie in 2006 a fost de 6 milioane USD.

Ca regie de vanzari, Media Consulta International are exclusivitate pe următoarele canale:

Presa scrisa:

– Jurnalul National, numarul unu in topul publicatiilor de calitate din Romania. Director Publicitate, Cristina Iancu; Divizia Suplimente, Sales Manager, Lucian Soare

– Saptamana Financiara, revista care “face toti banii!” Sales Manager, Eliza Iavorszky

– Saptamanalul sportiv Fanatik. Sales Manager, Gheorghe Gavriloff

– Medicina Naturista, singura publicatie de profil. Sales Manager, Dan Dobre

– Bilunarul Q Magazine, revista pe care o iubesti, sau de care te temi! Sales Manager, Andreea Corbos

– Săptămanalul Felicia, revista pentru minte si suflet! Sales Manager, Dalina Popescu

Emisiuni produse si vandute de Media Consulta International:

– Antena3: emisiunea de business, €Profil: Sales Manager, Mihai Vinulescu

– Antena 3: emisiunea imobiliara, Real Estate TV (ReTV), Sales Manager, Dan Vlad

Emisiuni vandute in exclusivitate

– Antena 1: regia gestioneaza vanzarile emisiunii Saptamana Financiara TV. Sales Manager, Madalina Bontea

– Antena 1: emisiunea pentru minte și suflet, Felicia. Sales Manager, Dalina Popescu

Canale TV:

– Media Consulta International vinde spatiul canalului de nisa, National Geographic Channel. Sales Manager, Costi Malama / Valentina Erdely.

– Antena 2 Media Consulta International vinde in exclusivitate spatiul publicitar al canalului TV, Antena 2. Sales Manager, Cristina Iancu

In paralel, agentia implementeaza solutii de PR (stiri, reportaje) pentru clienti, in Observatorul Antenei 1 (19.00; 23.00) si emisiunile de stiri ale Antenei 3, Realitatea TV, The Money Channel.

Agentia este condusa de:

Cristina Iancu, Director General; Ionela Pop, Director Economic; Alina Florescu, Director Media; Mihai Vinulescu, New Business Developer. Administratorul afacerii este Mihai Craiu, de 13 ani in piata romaneasca de media, specializat in Negocieri Strategice si Deal-uri pe Termen Lung, la Harvard Business School.

Media Consulta International este afiliata IAA si membra a Asociației Romane de Audienta (ARA). Pana la sfarsitul lunii aprilie a acestui an, regia isi va integra activitatea in Grupul Media Voiculescu.

One thought on “Mihai Craiu vinde pentru Antena 2”

  1. Adică dacă Pufulete SLR vrea să bage o știre cum că a lansat o nouă gamă de pufuleți cu aromă de scoică putredă, Media Consulta își pune la bătaie fermecele și pilele și strecoară știri despre asta la posturile enumerate. Care subiect altfel nu ar fi interesat pe nimeni. Vorba vine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *