Michael Moore își lansează următorul film pe net

Slacker Uprising este povestea unui turneu făcut în 2004 de Michael Moore în “swinging states”, statele americane fără o opțiune politică netă democrat/republican, pentru a determina prezența la vot a tinerilor apatici politic.

Filmul va fi disponibil ca free download din 23 septembrie, dar numai pentru rezidenții americani și canadieni, la Slackeruprising.com. Cnet spune că bugetul filmului a fost de aproximativ 2 milioane de dolari. Lansând documentarul la liber, Moore a renunțat la un profit frumușel, dat fiind că ultimele lui filme, “Sicko” și “Fahrenheit 911”, sunt două dintre cele mai bine vândute trei documentare.

La ceea ce se vede în promo, nu mă aștept totuși la multă artisticăraie. Filmul pare a fi o construcție asemănătoare cu “An Inconvenient Truth”, și el povestea unui turneu al unei personalități, Al Gore, cu încălzirea globală.

“Slacker Uprising” va fi lansat și într-o ediție pe DVD, prin Amazon și NetFilx.

Slacker: un june american care încearcă să scape de armată prin diferite metode, dar și o persoană educată și în același timp fără mari realizări în linia “visului american”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *