Mă puteți asculta la News FM, cu Vlad Petreanu

Emisiunea despre bloguri a lui Vlad Petreanu de la News FM, Blog FM, se întâmplă azi, de la ora 16.30, cu mine în studio. Se poate asculta pe net aici sau pe 89 MHz, la București.

Profit de ocazie ca să semnalez și blogul emisiunii.

3 thoughts on “Mă puteți asculta la News FM, cu Vlad Petreanu”

  1. Iulian, daca tot mergi la News FM, spune-le ca m-a dezamagit emisiunea lor de dimineata. Au o fata “jurnalist ” care nu cunoaste minima regula de a nu-ti exprima frustrarile personale in media pe care o reprezinti. Asta era in a doua zi de emisie, dupa ce aparuse pe nu stiu ce blog niste critici la adresa matinalului “ei”. Sensibila, saraca fata s-a apucat sa-l faca troaca de porci pe blogger. Habar n-am cine este ea, sau el, dar m-am enervat teribil, ca ascultator care stateam in trafic in drum spre birou, sa o aud cum duce un razboi personal pe spatiul de emisie. Nu ma intereseaza astfel de “news”. Corealizatorul, un tip, nu stiu cum il cheama, a fost ok, se simtea in vocea lui jena pentru ceea ce debita fata “jurnalist” si tot incerca s-o opreasca… Pacat de ei, au pornit strimb, si asta inca de dimineata.

    Hai, bafta la emisiune, merci.

  2. Radu: n-am apucat să le zic, fiindcă am plecat înainte să postezi tu, poate se uită aici. Presupun că era o diferență clară de ton între ce-a spus bloggerul și ce-a spus fata de la matinal? Fiindcă altfel, nu putem zice decât că cineva a criticat-o și ea a ripostat. Sigur – tu știi cine ce-a făcut.

  3. M-am uitat pe blogfm.ro, e singurul website unde gasesc un link la un podcast in limba romana. Bine, nici ala nu e Podcast in sensul purist al cuvintului, dar e ceva.
    Pe calea asta te anunt ca am dat drumul la un podcast in limba noastra, sau a mea de emigrant in Toronto

Leave a Reply

Your email address will not be published.