Imperiul lui Prigoana contraataca pe Internet

S-a vorbit o multime despre faptul ca Silviu Prigoana i-a vandut sau nu i-a vandut direct Realitatea TV lui Sorin Ovidiu Vintu. Speculatiile s-au invartit in jurul unei presupuse verigi lipsa dar, oricum, e clar ca Vintu i-a luat Realitatea TV lui Prigoana.

Pe Internet, in schimb, Prigoana i-a luat www.vintu.ro lui Vintu. Dovada? inregistrarea de la RNC: http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=vintu.ro.

Daca ati dat clic ati vazut ca la www.vintu.ro e o casuta postala Hastymail. La ce i-o fi folosind lui Prigoana vintu.ro e greu de stiut. Sigur, e povestea aia cu cumparatul domeniului si revandutul, dar Prigoana e un mult prea mare om de afaceri de Internet ca sa ne gandim la asa ceva.

N-o sa spun, ca ziaristul de investigatii talamb: “Ahaaa! iata legatura intre cei doi!” De ce: Mergeti la www.prigoana.ro si convingeti-va ca Silviu Prigoana este posesorul unui imperiu media care face cam cat Mediapro, Prima TV + Kiss si Star FM si Antena 1-4 la un loc. Pacat doar ca imperiul e virtual, fiindca la adresele respective gasiti destule lucruri care nu merg si o multime de wishful thinking. E drept, Prigoana a inventat o nisa in Romania – televiziunile de stiri – si se misca dezinvolt pe o alta – manele si muzica populara, pay TV, cu Taraf TV si Manele TV.

P.S.: Parti ascunse din Imperiul Prigoana:

http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=parintii.ro

http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=bunicii.ro

http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=fratii.ro

Cu alte cuvinte, toti Cavalerii Jedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *