Gata, am păcătuit cu “Gândul”

De azi, o să mă găsiți în fiecare joi, în Gândul, cu o rubrică de filme, TV, cărți, muzică, evenimente culturale, flori, fete și băieți, cu care vă puteți distra în fiecare week-end. Ceva de genul:

“Ce Halloween scârbos! Mai bine un film bun. Sau o soprană

Petrecerile de Halloween sunt de toată jena. Sau cel puțin anunțurile lor. Totuși, în weekendul ăsta avem o premieră de film românesc (Box, de Florin Șerban) și un Palme d’Or la Mall. Iar o soprană celebră cântă Dowland și Purcell la Palatul Bragadiru.

Ia-ți dovleacul de la magazinul de dovleci și pe ăla cu care te-a dotat mama și vei fi bine primit, sau măcar cu siguranță privit, în tot felul de locuri în care te poți face rușine cu el(e). La Voila (Budișteanu 21-23), DJ CLS și Dragoș pun pe 31 octombrie muzică și fac cocktailuri și poanta e că DJ CLS și Dragoș sunt două deghizări a două foste personaje importante din presă, dar nu te aștepta la Dinu Patriciu și Adrian Păunescu, că nu e chiar așa de Halloween.

În rest, am căutat prin programul cluburilor și ni s-a făcut scârbă de chestii gen petrecere sexy cu 40 de hostese, cu o singură excepție, un loc pe nume Joy Club (Vasile Lascăr 171). Oamenii de-acolo s-au gândit că și copiii au chef să se mâzgălească și fac un fel de matineu de Halloween vineri, de la ora 18.00. Îi așteaptă un vrăjitor și o vrăjitoare, cu siguranță îmbrăcați. Dacă ai chef de hostese caută-le pe Internet, nouă ni s-a luat. La fel și cu dovlecii. N-ai să crezi dar sunt magazine care vând așa ceva online, noi nu le facem reclamă, e treaba statului să subvenționeze agricultura.”

Prima tură de recomandări e aici.

Aștept sugestii și comentarii despre ce v-ar putea interesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *