Gache: Mai putem o dată?

Dacă n-ați fi fost voi, acest post ar fi fost un necrolog. Nu e și trebuie să încep cu începutul, ca să înțelegeți de ce. Anul trecut, către vară, veneam la voi cu încă o cerere de cancer de pe internet, în persoana unei ființe de la BRAT de care habar nu prea aveam, pe nume Alina Gache. Aveam doar garanții că e un caz real.

Alina Gache avea ficatul făcut praf de o tumoare supercalifragilistică, dar, ca de obicei, mai exista o speranță. Anume, scumpă și prin Austria. Dumnezeu știe de ce, dar și cu ajutorul unor tipi precum Dragoș Stanca și mulți alții, în loc să moară, Gache asta a ajuns pe la Viena. S-au stâns banii. S-a operat și după aceea n-am mai auzit de ea vreo cinci săptămâni, de credeam că a ieșit rău de tot.

După aceea, am primit un mail de la soțul ei, că nu e prea bine, că i-au făcut operația dar i-au găsit o tumoare și mai supercalifragilistică decât cea pe care o presupuseseră medicii din România. Buni, nu mă îndoiesc, și știți de ce? Și-au declinat competența atunci când trebuia.

Gache, Alina, doamna cu ficatul în formă de supernovă, a dispărut o vreme din atenția mea. Părea un meci pierdut. A murit vag, din nou, în capul meu, am mai scris un necrolog tot acolo, fiindcă n-avea niciun rost să arunc în voi cu tumori și să vă stric ziua. Au trecut, poate, vreo opt luni sau ceva de genul ăsta. Am uitat. E normal să uităm.

Până zilele trecute, când am primit pe mail un susurat de la Cristi, bărbatu-său. Gache trăiește. Ba chiar experții de la Viena i-au zis că mai are o operație, a doua, și s-ar putea, ce credeți?, să scape. Nevătămată. Dacă Gache, Alina și Cristi, au destui bani pentru intervenție.

Comanescu e nesimțit, n-are voie să umble, cu cuvinte de-astea, prin măruntaiele voastre, o să ziceți. Ba am voie, spun eu, și știți de ce? Fiindcă, cred, mai putem o dată.

Detaliile practice ar fi:
Alina-Daniela Gache
CNP 2700211214606
BRD, sucursala Marie Curie
CONT RON: RO26 BRDE 441S V618 9773 4410
CONT EUR: RO95 BRDE 441S V618 9829 4410
Cod SWIFT: BRDEROBU

Dacă doriți contracte de sponsorizare și altele: gacheDOTalinaATgmailDOTcom, 0729 868 098.

6 thoughts on “Gache: Mai putem o dată?”

  1. iulian, daca vrei sa o ajuti cu adevarat, vorbeste cu companiile de telefonie si ofera oamenilor un nr de tel la care sa se poata da un sms contra unei sume de bani. e mult mai simplu, iar companiile sunt dispuse se ajute fara probleme. ar ajuta si sa spui pana cand se poate dona si de cati bani este nevoie.

  2. Dragă Aurel, am folosit SMS-urile într-un alt caz și pot spune că funcționează numai dacă ai un vehicul promoțional puternic, gen TV. Data trecută când eu și alții am scris despre Alina s-au strâns în schimb bani destul de mulți.

    Există o mulțime de oameni cu probleme și de aceea circulă multe apeluri pe internet. Trebuie să faci cumva diferența între ele, de aceea scriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.