EVZ.ro va fi dezvoltat în parteneriat cu Softwin

EVZ.ro, site-ul “Evenimentul zilei” trece la Softwin, prin Ascenta, divizia de consultanță IT și soluții software pentru corporații.

Comunicatul de presă:

Comunicat de presa

Parteneriat evz.ro si Softwin

Incepand de astazi, 1 martie 2007, pagina de internet a cotidianului Evenimentul zilei va fi dezvoltata in parteneriat cu ASCENTA, divizia de consultanta IT si solutii software pentru corporatii a grupului Softwin. In cadrul acestei colaborari, ASCENTA va asigura mentenanta software si va contribui la dezvoltarea proiectelor evz.ro.

Ziarul Evenimentul zilei s-a lansat in 1992. In anul 1996 apare www.evz.ro, care devine in scurt timp unul dintre cele mai vizitate site-uri romanesti de stiri cu profil generalist. Editia online se relanseaza cu succes in 2006, atat din punct de vedere al design-ului si soft-ului, cat si al continutului, asigurat de o echipa dedicata formata din ziaristi si colaboratori ai Evenimentului zilei. Din 2006, evz.ro se aliniaza regulilor jurnalismului online occidental, oferind cititorilor articole adaptate obiceiurilor de navigare pe internet si materiale suplimentare fata de editia tiparita. In ianuarie 2007, evz.ro inregistreaza 2.040.323 de vizitatori unici si 19.301.332 de page impressions (sursa: trafic.ro)

Prin parteneriatul cu ASCENTA, Evenimentul zilei trece intr-o noua etapa de dezvoltare. Profesionalismul si potentialul tehnologic, logistic si uman al grupului Softwin il recomanda pentru onorarea asteptarilor in crestere ale cititorilor de online: viteza crescuta de descarcare a paginilor, cresterea interactivitatii cu forumistii, oferirea de aplicatii multimedia asociate articolelor, crearea de site-uri noi apartinand evz.ro.

In acelasi timp, colaborarea vizeaza dezvoltarea pe viitor de noi concepte asociate publishingului online, un domeniu care va cunoaste o crestere exploziva in urmatorii ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *