Ea este Alina Gache. Ați ajutat-o și o puteți ajuta în continuare

Alina Gache

Alina Gache

Acum o săptămână, vă îndemnam să o ajutați pe Alina Gache, asistentă BRAT, care are nevoie urgentă de bani pentru o operație legată de un cancer la ficat. Ghici câți bani are Alina în cont după câteva zile? 17.000 de euro, din care a putut achita prima rată pentru operație. Aceasta va avea loc marți sau miercuri.

Cu alte cuvinte, tema, pe care am reluat-o în “Evenimentul zilei”, a sensibilizat pe multă lume; sunt convins că o mână de ajutor au dat și unii dintre voi, cei care citiți aceste rânduri.

Cristi Gache, soțul Alinei, mi-a scris ca să ne mulțumească. Nu are cifre precise legate de donații și împrumuturi, e și normal, fiindcă trebuie să se ocupe cu pregătirile de operație în primul rând. Pleacă luni la Viena cu Alina și peste 10-12 zile se va întoarce cu ea în țară, cu ajutorul lui Dumnezeu sănătoasă.

Bineînțeles că nu este o treabă pe care voi și cu mine am făcut-o singuri. Au sărit să ajute, printre alții (nu am o monitorizare acoperitoare): Murfi.ro, Dragoș Stanca, Pagina de media, Sportlocal.ro, Isabellelorelai, Pahomi.

Pentru mine, ceea ce s-a întâmplat până acum e un fel de victorie personală. Felul cum s-au deblocat lucrurile într-un timp atât de scurt arată că România nu-i chiar o țară de rahat și că există destui oameni capabili de solidaritate.

Alina mai are nevoie de bani, pe care, cum scrie și la linkurile de mai sus, îi vrea nu cadou, ci împrumut. Problema soților Gache a fost că nu au reușit să obțină un credit, de la o bancă, într-un timp atât de scurt. Dar, se pare, există ceva mai puternic decât instituțiile financiare, anume solidaritatea voastră.

Conturi:
a) Bancare: BRD sucursala Marie Curie
CONT RON: RO26 BRDE 441S V618 9773 4410
CONT EUR: RO95 BRDE 441S V618 9829 4410

b) PayPal: la Murfi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *