Dric de firmă

Nu m-am mai ocupat de mult de ciudățeniile PR-ului din România. De data asta, un comunicat primit de la un amic care se ocupă de mașini. Vă invit să savurați mai ales titlul:

Moartea din Carpați conduce un Mitsubishi L200

Luptătorul ieșean Cătălin Moroșan, supranumit și “Moartea din Carpați”, conduce pe drumurile înzăpezite în această perioadă din România un Mitsubishi L200.

Lider al segmentului pick-up în România, modelul Mitsubishi L200 este un pick-up al cărui nume este asociat inevitabil cu succesul și faima. Câstigător al Cupei FIA Cross Country în 2003 modelul actual L200 este un pick-up elegant dar în același timp robust, a cărui versatilitate poate satisface exigențele oricărei persoane cu un stil de viață activ, combinând fiabilitatea oferită de binecunoscuta tehnologie 4×4 care i-a asigurat succese notorii în competițiile internaționale de raliu din întreaga lume.

Modelul pus la dispoziția campionului Local Kombat de către importatorul mărcii nipone în România, dispune de 136 cp oferiți de un motor de 2,5l Di-D și printre dotările de baza ale acestuia se numără tapițeria de piele, scaune încălzite, sistem de control al stabilității și al tracțiunii, sistem de frânare cu ABS și EBD, luneta încălzită și acționată electric, aer condiționat, centuri de siguranță cu prindere în 3 puncte pentru locurile din față cât și pentru cele din spate, display central multifuncțional cu computer de bord.”

Îmi pare rău dacă Moartea din Carpați provoacă victime și pe la Mitsubishi pe la PR, dar nici așa, frate!

One thought on “Dric de firmă”

  1. mie mi’a placut cel mai tare aia cu “Lider al segmentului pick-up în România, modelul Mitsubishi L200 este un pick-up”
    prea misto! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *