Discovery mai lansează un post în România

ID Investigation Discovery, lansat în ianuarie 2008 în SUA, vine și în România. Grila polițistă se adresează, n-o să credeți, femeilor între 25 și 54 de ani. Postul va fi lansat simultan și în Polonia și Ungaria.

Nu știu pe ce cabluri va intra și când.

Logo-ul:

Din grila de aprilie-mai:

APRILIE
Apeluri de urgență – Discuțiile fascinante între operatorii care deservesc numărul de urgență și cei care îl apelează vorbesc de la sine. Aceste drame pline de forță sunt surprinse pe peliculă, dezvăluind eroismul operatorilor din centrala pentru urgențe și curajul celor care sună să ceară ajutor.

Ultimele 24 de ore – Prezintă ultimele ore din viața unor celebrități care au suferit o moarte prematură, determinând declanșarea investigațiilor ulterioare. O serie de documentare fascinante, care dezvăluie secrete bine păstrate, probleme psihologice și evenimente care au provocat moartea tragică a unora dintre cele mai mari vedete ale lumii.

Crime care au zguduit lumea – Folosind înregistrări reale ale poliției, imagini de arhivă din vechi buletine de știri, secvențe de grafică inovatoare și reconstituiri dramatizate, alături de interviuri cu ofițerii care au derulat investigația, experți criminaliști și familii ale victimelor, această serie fascinantă relatează povestea celor mai uluitoare investigații și celor mai celebre crime recente, cunoscute de o lume întreagă.

Cei mai răi – Psihiatrul criminalist Dr. Michael Stone examinează gândirea criminală folosind o scară pe care a creat-o pentru a descifra motivele, metodele și gândirea ucigașilor. Explorând aceste minți care gândesc deformat, el prezintă detaliile care explică diverse comportamente, de la minciuni de moment până la crime în serie. Un program care studiază subiecte precum gelozie, înșelăciune, secte, minți geniale și răzbunare.

MAI
Pe urmele criminalilor – Urmărim o echipă devotată de detectivi ai Departamentului de Omucideri din cadrul Poliției Metropolitane Indianapolis, SUA. Ca orice oraș mare, Indianapolis se confruntă cu numeroase crime, dar are o echipă excelentă de detectivi care rezolvă aceste cazuri și fac dreptate victimelor. Aflați de ce au nevoie aceștia pentru a rezolva un caz și cum reușesc să își mențină procentul ridicat de cazuri rezolvate și răufăcători condamnați.

Femei criminale 2 – Explorăm forța obsesiei, lăcomiei și răzbunării, care domină lumea femeilor criminale. Dacă bărbații sunt adesea mânați de furie, impuls și dorință de distrugere, femeile care ucid au de obicei motive mai complexe, pe termen mai lung. Această serie prezintă cauzele care determină femeile să comită crime – de la cele care transformă poveștile de dragoste în atracții fatale, până la motivația deformată a ideii de “crimă de plăcere”.

Investigații extreme – Investigatorii prezintă indicii importante, relatări ale unor martori oculari, interviuri cu suspecți și fundături neașteptate în care s-au împotmolit anchetele lor. Apoi experții criminaliști dezvăluie în detaliu cum au analizat dovezile și ce descoperiri ciudate au făcut.

Procurorii – Explorăm complexitățile sistemului american de justiție prin ochii procurorului, cel mai puternic reprezentant al autorităților într-un tribunal. Derulat pe fundalul realității dure din America, unde tribunalele sunt asaltate de prea multe procese, secțiile de poliție nu au personal suficient, iar lumea străzii devine tot mai dură, acest program prezintă în egală măsură procurori deveniți celebri și tineri începători care abia descoperă legile junglei. Facem cunoștință cu victime și familiile acestora, care, confruntându-se cu situații tragice, apelează la procurori. De asemenea, îi urmărim pe judecătorii, anchetatorii și avocații apărării, care trăiesc la rândul lor în această lume unică.

5 thoughts on “Discovery mai lansează un post în România”

  1. Sincer sunt inebunit dupa DaVinci Learning: Ai emisiuni facute in toata lumea, nu doar de americani si brits. Si inca au acel ceva care deja s-a “manelizat” la Discovery si National: inca transmit mai multa stiinta pe minut de emisie decat maimutareala de dincolo: Braniacs, MIW, MythBusters si altele.

  2. Ba chiar e corect, mă uit la nevastă-mea, care are 30 de ani și se tot uită pe documentare de-astea gen crime.inc pe Explorer. Știu ei ce știu.

  3. Ovidiu: am văzut și eu DaVinci Learning, nu-l am pe cablul meu, mi se pare interesant. Dar nu mi se pare normal să ne supărăm pe Discovery că a luat-o-n direcția aia. Au spus de multă vreme că fac “factual entertainment”. Tu și cu mine ne uităm mai puțin, dar mulți alții sunt mai interesați.

  4. stati linistiti, e de bine. o sa vina frumoasele noastre speriate de oribilele crime povestite la tv si o sa se cuibareasca blande si dragastoase in bratele noastre. dar atentie la ce poa invata sa faca daca li se pare ca te uiti dupa alta pe strada 😀

  5. Daca vor sa faca si filme horror sa prezinte pur si simplu niste dialoguri de la noi cu unu unu doi. Pe cuvint daca inteleg cine le-a pus pe alea acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.