De ce nu am mai scris aici…

Celor care se așteptau să găsească postări noi și ritmice aici, iertăciune. Am avut un decembrie foarte plin de treburi: două studii de ong, presa.nu plus clienții uzuali. Până la urmă, deși nu-mi venea să cred că voi răzbi cu munca, am isprăvit-o și acum sunt pe plecate către aeroport, fug o săptămână în Israel, în ceea ce s-ar putea numi vacanța mea pe 2009. Ca să compensez cumva lipsa de subiecte de-aici vă propun vreo două lucruri:

– o poveste din Republica Moldova, despre gardul de sârmă ghimpată de la Ungheni, de pe presa.nu.
– în loc de tendințe, predicții pentru piața media și nu mai știu ce, infamiile astea pe care le-am scris pentru Sutu.ro. Nu cred că se pot spune multe lucruri clare și previzibile, la modul serios, despre ce va fi în 2010 în zona media. Cred că o să fie mare gălăgie politică în 2010 și această gălăgie va influența fix ce se-ntâmplă în zona televiziunilor de știri și a ziarelor quality. Va câștiga pe termen lung cine știe să valorifice mai onest și jurnalistic acest gen de tărăboi, mai ales dacă ne gândim că o să intrăm în campanii electorale odată la doi ani din cauza decalării alegerilor. Judecata e valabilă inclusiv pe net.

6 thoughts on “De ce nu am mai scris aici…”

  1. Sorin, am scris ei eu un mesaj despre Inglorious Basterds si despre faptul ca este un film facut de evrei pentru evrei si ca de aianu merita sa vorbim despre el. Nu mi-ai acceptat comentariul, iar acum cred ca imi dau seama de ce. Scrii ca pleci in Israel. Esti evreu? De aia te-a deranjat comentariul meu? Nu cred ca am jignit cu nimic evreii.

  2. ti-am citit comentariul pentru adevarul, legat de mandatul lui vantu in moldova. pe tolo nu il cred corupt, il cred dezinformat. dar ca tu sa-i susti parerea, fara sa ai nici o informatie si nici un document la dispozitie, nu pot sa cred decat ca esti prost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *