De ce n-o să am timp de concediu vara asta

Spre deosebire de alte veri mai relaxate, anul ăsta am destul de puțină vreme de concediu, date fiind două operațiuni pe care le-am copt în ultimul timp pe Comanescu. Vara asta o să mă țin ocupat cu:

 • Proiecte legate de social media, cu Grayling; special e faptul că încercăm o asociere pe termen lung, legată de România dar și de întreaga zonă. În momentul de față nu vă pot spune exact despre ce e vorba, dar avem în plan o lansare curând.
 • “The Industry”, o revistă de media din care tocmai am terminat un dummy (număr zero) pentru Intact Media Group. Sunt mulțumit de cum a ieșit și de poziționare; mai multe detalii se găsesc în interviul pe care “Săptămâna financiară” a avut amabilitatea să mi-l ceară. O să puteți vedea curând revista.

Dacă Grayling e pentru Comanescu un pas peste graniță, Intact e singurul mare grup de media românesc cu care nu colaborasem până acum sub o formă sau alta. Sunt mulțumit să-l am și pe el în portofoliu.

9 thoughts on “De ce n-o să am timp de concediu vara asta”

 1. felicitari. am citit interviul si am cateva curiozitati. nu ati pomenit adevarul la prima intrebare sau a fost scos? revista imi suna un pic a money express, publicatia de la realitatea-catavencu (la un moment dat) care avea unele din cele mai bune articole de business pe care le-am citit vreodata. sunt curios sa-l citesc, dar pana la toamna mai e cale lunga. totusi, e bine ca am aflat de pe acum. mi-a trezit interesul.
  inca ceva. trebuie sa recunosc ca fiind vorba de un trust, mai ales de intact, cu agresivitatea lor in zona de politica interna, tare mi-ar placea ca o revista de acest gen, de media, sa nu promoveze aiurea false modele de pe antena1 si 3.

 2. Dacian: Adevărul are niște fluctuații foarte mari de tiraj și nu a ieșit cu totul de sub zodia inserturilor, așa că nu pot să-l judec limpede, ca pe Jurnalul sau România liberă. S-ar putea să mă fi înșelat nepomenindu-l, dar mie nu mi se pare clar ce se întâmplă acolo – și dacă nu e la patru-cinci ani de la relansare… Nu că Jurnalul național sau România liberă ar fi perfecte – nici blogul ăsta nu e și nici altele.

  În privința revistei, da, are o poziționare de business media. Ne interesează ratingurile mari, schimbările radicale de peisaj media. Money Express a avut o perioadă în care era o revistă interesantă, dar se ocupă cu business-ul în general. Aici va fi vorba și/în mare parte despre conținuturile media: formate noi, digitalizare etc., etc.

  Politica internă, orice-ar însemna asta, o las departamentelor și publicațiilor de resort din Intact 🙂

 3. nu ma refeream la posibilitatea de a face politica interna (ceea ce in intact am senzatia ca se traduce prin superficiala abordare “anti-base”), cat la a lauda astfel de obiceiuri. pentru ca stim amandoi cum se practica pr-ul in trusturi si cum de obicei exista articole ce promoveaza diverse proiecte interne, chiar daca merita sau nu. ma refeream la aceasta capcana, care in cele din urma stirbeste din credibilitate, zic eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *