Dan Diaconescu o-ncurcă

De la Chinezu.eu. N-are decât 200 și ceva de vizionări la ora asta, dar o să explodeze.

12 thoughts on “Dan Diaconescu o-ncurcă”

  1. Cine-ar fi crezut că Tolea le are cu metaforele. Doar că nu DDD-ul trebuia băgat acolo ci întreg publicul televiziunii respective, dacă e să fim corecți.

  2. Multi spun ca faza este regizata, dar eu nu prea cred, iar apogeul penibilului OTV-ist cred ca n-a fost atins. Cel mai mult am ras la intrebarea lui Diaconescu :”dar de unde o fi luat tomberonul”, marea dilema a lui DDD.

  3. O televiziune care este de fapt scoasa din acel tomberon si care trebuie sa ajunga acolo . Bravo “Tolea“,daca nu a fost regizata kestia(cum este cea cu disparitia magdei) ai fost super.

  4. Suntem consternati de ce s-a intamplat duminica seara in direct ! Domnule Dan Diaconescu nu le mai permiteti tuturor delincventilor sa patrunda in platou, decat dupa o verificare foarte minutioasa si cu o problema strict-obiect care sa prezinte interes pentru cazul ce-l dezbateti ! Chiar si ogica nu prezinta nici o noutate referitor la cazul Diana Malos, ci doar sa apara pe sticla, in chip de vedeta ! Astia si altii ca ei sunt scursurile societatii carora nici nu trebuie sa le dati atentie !

  5. Cred ca toata povestea e o facatura ordinara. Mai tineti minte cand a fost arestat Calinescu in direct la PROTV? E din aceiasi film. De fapt, Diaconescu s-a speriat de ratingurile slabe cu care a inceput anul si a organizat toata treaba.
    Un tip ca Tolea nu ar fi stat sa-l bage in tomberon. Daca era cu adevarat suparat, ii dadea doua palme, il invinetea de tot si cu asta basta….

  6. Inteleg ca domnului Diaconescu i-au fost fracturate si fo doo trei coaste. alea de drac. Altminteri, regizata sau nu, cert e ce scena a cam fost pe peste tot. A facut inconjurul televiziunilor, blogurilor, gurilor si rele, si bune. Un nou virf de audienta care deja devine greu de cuantificat.

  7. nu asa reactioneaza un “ciumac la nervi! sa fie clar, e o alta fuckatura a lui Diaconescu. bine ca ati halit-o, si-a tras si audienta ce-i lipsea:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *