Cum să devii un Nimeni: lansarea

Azi, la Bookfest, de la ora 12.00 fix trecute:

Pe Radu Paraschivescu (în stânga mea) îl știți poate din comentariile publicate în Evenimentul zilei (mostră: ziarul de azi). M-am bucurat de vorbele bune despre “Cum să devii un Nimeni”, fiindcă Radu e un tip care știe să scrie cărți cu potențial de best seller (“Ghidul nesimțitului” precis vă sună cunoscut) și are anvergura culturală necesară pentru a sesiza dacă e ceva în neregulă cu o carte.

Radu Gârmacea, ochelaristul, este redactor-șef la Humanitas și mi-a redactat cartea. Cum spuneam și la lansare, “Cum să devii un Nimeni” i se datorează în proporție de cel puțin 40%. A avut răbdare, s-a comportat cam ca oamenii care te așteaptă cu sticla de apă pe margine atunci când alergi la maraton, obiecțiile lui au fost nu foarte multe, dar utile, mi-am dat seama din secunda doi că sunt pe mâna cui trebuie.

Lume a fost ceva, așa cum vedeți. După ce-am zis ce-am zis ce-am zis de carte, i-am spus “mulțumesc” lui Gabriel Liiceanu, de la care am majuscula din “Nimeni” (în titlu):

Toată povestea s-a terminat cu autografe. Cred că am vândut în jur de 50 de exemplare la Bookfest, ceea ce e destul de bine din câte mi-au spus cei de la Humanitas.

Mulțumiri tuturor amicilor care au fost la lansare.

6 thoughts on “Cum să devii un Nimeni: lansarea”

  1. Iulian, felicitari, domnule 🙂 Promit sa te cumpar, la salariu, daca promiti ca te milostivesti de mine cu un autograf, cand mai treci pe aici 🙂
    Bravos !!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *